Tjocktiss

min otroligt målmedvetna pojkvän ligger och kollar igenom mina mobilbilder. alldeles nyss så utbrast han ett sånt där.. "MÄHH!!" och därefter "vad är det här för jävla bild? det ser ut som jag har BRRRÖST!!". jag skrattade lite smått och han skickade fram telefonen till mig med en grov inzoomning på hans lilla tiss. han ligger på ett speciellt sätt på sidan så ena tissen trycks upp lite. HAHA. jovisst, vilka boobiiiisss. lilla fredrik. du har två myggbett där fram. resten på din överkropp är helt slätt (förutom de gulliga små magrutisarna och navänn).

imorgon ska jag få vara själv här hos familia sjöbergo. hälften av deras familj jobbar och andra hälften är på sjukan.. och ngn annanstans som jag inte kmr ihåg. så jag ska se på lite filmer, ringa jasmine och fråga om hon vill gå ut och gå, STÄDA PÅ FREDDES STÖKIGA RUM OCH DÖDAAAA HONOM OM HAN INTE TACKAR.

som sagt, vilken dag.

nu ska jag äta en banan. eller ett äpple. beror på vad som finns. ingen banan. det svider in the gom om man äter ekkelbanan.

sen ska vi sova. för jag kunde inte somna om vid sex imorse. så jag är BAJSTRÖTT.

Tankar

någon som också fastnat för den där nya timbalandlåten scream? jag tycker den är.. så jävla bra. sommarlåt.

från det ena till det andra så är vårt samhälle så sjukt viktfixerat!!!!!!!!! jag hatar detta. man kan inte ens gå in på bilddagboken utan att klicka upp en bild som personen lagt upp på sig själv och under står det "hur mycket tror du att jag väger?". det är bara så jäkla fejk. så onödigt. vem bryr sig om vad folk tror att man väger? det är ändå bara falskspel alltihop. förlåt. men jag ser samma svar på typ varje bilddagbok. endera skämtar man med sina extremt smala kompisar och skriver "typ ett tooon!" eller så skriver man "alldeles för lite". såg till och med någon som tog "alldeles för lite" som en komplimang och skrev "du med!". varför?!

detta smalideal kommer ta kål på hela världen snart. allt fler och allt YNGRE människor får ätstörningar. eftersom allt i denna värld måste vara så perfekt. dock är det sån differens mellan kvinnor och män. en mullig/storväxt/kraftig (kalla det vad fan som helst vetja!) man ses som mäktig liksom. en stor man är en stor man. en stor kvinna är en SKAM, tydligen. något skamligt. jag förstår inte. alla är lika värda. jag känner en tjej. VÄRLDENS FINASTE. men hon var inte nöjd med sin kropp. inte det minsta. hon tyckte att hon var tjock, ful, äcklig. hon började banta nu i höst. och har haft ett helvete sedan dess. snälla. det är så jobbigt att jämt gå runt att vara hungrig. alltid denna sugande hunger i magen som gör att man blir ledsen, arg, irriterad, får huvudvärk. vem vill gå igenom helvetet när allt som behövs egentligen är att tycka om sig själv. man kan börja göra det. man kan säga till sig själv att man är bra, att man duger. skitsvårt från början. men det är iallafall bättre än att sitta och säga till sig själv att man är ful och oduglig. INGEN ÄR DET. förstå det!!

jag ska säga som cajsa säger: "fokusera på det som är posetivt så mår man bättre!". jag ska banne mig börja göra det. bort med det negativa FÖR HELVETENS HELVETE!

Cybeeeria

jahapp. då sitter man på birsta inne på ett mörkt internetcafé och tänker lite på livet. hur hamnade jag här? :O haha jo, jag och cajsa bestämde att vi skulle ses idag för hon skulle spela cs här. så jag ville också hänka och tänkte att 'ähh 25 spänn på en timmes surfning på nätet är ju ingenting'. jag tycker jag alltid gör samma sak när jag är inne på datorn. kollar bilddagboken först (VIKTIGT ATT DET SKA VARA FÖÖÖÖÖÖÖÖRSTTTT!), kollar lite bloggar, kollar besök på min egen blogg (patetisk som jag är). kanske skriver ngt i bloggen (händer typ skitsällan). näe. näe. näääe. jag kommer tappa alla mina "otroligt många" läsare.

här sitter jag, inne på cyberia. med ett par gråa stora youtubekentspelande hörlurar på mig som åker ut lite då och då eftersom jag tuggar på lite ljummen läkerol som legat i bakfickan. mys. vilken tur att jag inte är så gasig. då skulle det inte vara läkerol längre, det skulle vara någonting som ser ut att komma från venus eller något. och nu menar jag från PLANETEN.

jag har apkul. nja. får inte ens sitta bredvid min lilla cs-spelande kompis cajsa!!!!! :( jag kan iallafall glädja mig själv att jag har sköna jeans på mig (freddes acnejeans) och pappas mysiga "räddningsverket"-tröja. känner mig lite koolig sådär. särskilt med det stora ärret på vitmagen.

typ alla som går förbi kollar in... precis som jag brukar göra. kollar på typ 18 datorer, en död 'datorsal', i hopp om att se någon snygg brud. här kolla på mig! haha vilket SSSCHHHÄMT! nu är läkerolen slut också. lika bra. fastnade bara i tänderna.

JAG BEHÖVER TRÄNA. därför ska jag tvinga med fredde ut på promenad sen. jag ska tvinga med honom att gå till skönsbergs pizzeria och äta en feting kycklingsallad. JAG BÄR HONOM OM HAN VÄGRAR. sorry grabben.

jag tycker jättesynd om en person just nu. hans tjej har lämnat honom. det är som om fredde skulle lämna mig. de var typ astäta, som jag och fredde. fredde är hela mitt liv. och det jag sett av han som blev lämnad är att han är helt.. förstörd. och det skär i mitt hjärta att se någon så krossad. för precis så krossad var jag i september. känner igen mig. för väl.

fredde var lika sugen på kycklingsallad som jag så vi vandrar dit sedan. MYS! :D nu vill jak ha mitt studiebidrag. har inte fått det.

so looooeng.

Försök till positivitet (finns det ordet?)

nu är ju inte jag så speciellt känd för att vara så speciellt positiv när det gäller jobbiga saker. men jag ska ändå försöka komma på något positivt jag fått ut av denna operation i av cystor.
* min rädsla och fobi (haha samma sak) för sprutor har dämpats!!!
* jag slipper ha ont i högra sidan av magen
* jag blir ompysslad av andra ;) (A)
* får inte jobba för jag måste ta de lugnt (både bra och dåligt eftersom jag får sova på morgonen)

okej, fyra saker var väl positiva. alltid ngt att tänka på när man mår dåligt av smärtan av snittet (som inte är särskilt vackert heller).

det som är dåligt är att jag har alldeles för lite att göra på dagarna. fredde jobbar ju. så jag ska nog ut och jobba vecka 28. nästa vecka stannar jag också hemma. doktorn sa iaf minst två veckors återhämtning såååå att.


Snabbis!

nu är jag jätterädd att fredde också ska krascha med moppen. det är ju en stackars pojk här på ön som krockade med moppen i onsdags (precis innan jag opererades faktiskt) och må fredde köra försiktigt nu. 

när jag satt och lockade håret på mig själv tänkte jag på en sak. man kan likna lockarna med ämnena i skolan. från början blir locken endera sämst eller bäst. det fattas fortfarande många lockar så man får hela tiden nya försök att bättra på lockarna. bara man anstränger sig.

sånt tänker jag på när jag lockar mitt hår. det är ju... kung.

anledningen att fredo är ute med moppen var för att vi var inne på kenzas blogg och såg hennes maltesers-påse och så vart fredde sugen på dem. så han stack och köpte. SÖT!

jag har inte smakat maltesers. verkar goda. let's try.

nu ska jag dra. kortblogg nu.

VAFAAAN!!!! :'(

hemma på 'permission' från sjukhuset. jahaja, så heter det nu ja. när man åker hem och sover. jag hatar sjukhuset. jäkla lukt. jävla sprutor.

åkte ju in igår. hade så jädra ont i magen. blindtarmen trodde alla. men efter ett par (väldigt många) undersökningar så hittade dem två cystor (stora blåsor) vid äggstockarna. de är typ 10 cm i diameter(!!!!) och måste opereras bort. blir det något fel så kommer jag inte kunna få barn "normalt". 

de ska skära upp hela magen. vilken FÖRBANNAT jäkla bra start på årets sommarlov. jag får inte jobba heller. inte på två veckor MINST. näe. de ska göra en ryggbedövning imorrn också. mellan varje kota. så jag slipper smärtan i 16 timmar framåt när jag vaknar upp. hela eftermiddagen har badat i tårar. jag orkar inte detta. alltid är det någonting. jo, jag lovar. när jag föddes fick jag hypotyros och fick leva med en medicin livet ut. drabbades även av ljumsbråck, tatatataaaam, ännu en operation. jag har fått nedsatt hörsel, har synfel. har fått operera mig på ett till ställe för det var också ett problem. har mått dåligt som resulterat i många idiotiska saker. 

det låter inte kul. det är inte kul. och så nu det här. jag står faktiskt inte ut. så imorrn opereras jag troligen. ligger inne på sjukhuset till fredag. 

jamen vilken tuuuur att jag får hjälp. ja jag är asglad. men jag tkr fortfarande det är jobbigt. nåt så sjukt. JÄVLA VÄRLD, JÄVLA CYSTRAR, JÄVLA ALLT.

fredde kom med två små mjukisvovvar till mig för en stund sen. varje gång jag tittar på dem så kommer jag böla. tack att du finns mitt hjärta. och alla ni andra också. jag klarar mig inte utan er.

Kvällens idiot till gäst ääääääär....

välkomna till kvällens lilla talkshow, med mig! berta babbel! idag välkomnar vi en mycket speciell gäst. hennes namn går under hanna och hon är känd för.. ja vad är hon känd för? jo, att alltid komma tillbaka till skiten hon har kommit ur. ge henne en stooor applåd. *applåder påtvingade av en av kameramännen som håller upp en 'applåd'-skylt*

berta: vääälkommen hanna. 
hanna: tack tack!
berta: nå, hur känns det att vara tillbaka i ssssssschhhiten?
hanna: jotack, det känns!
berta: jo det kan jag förstå. måste kännas jobbigt att vara så klantig.
hanna: heha, jeodå.
berta: berätta lite om hur du gör!
hanna: ?????
berta: hur kommer du alltid tillbaka till den där idiotin?
hanna: hehehhehehe, jag vet inte. jag är född så tror jag.
berta: ja, då är det ett hopplöst fall med andra ord!

*publiken skrattar och hanna passar på att spotta på kameran, och med det lämnar hon studion*

----------------------

fan ta mig som är tillbaka i den här skiten. jag som verkligen klarade mig ur det. 

ont i magen har jag också. KAN KNAPPT GÅ FÖR HELSIKE!! :'(

Hat?

kom alla ihåg då man hörde runt om i landet "jag hatar DARIN!!!" eller något i den stilen? jag har fått känna på det där hatet någon bara har riktat in sig på. varför hatar man egentligen människor man inte känner? liksom "åh fyfan, jag hatar henne/honom!!!" och så frågar någon (med ett hjärta i kroppen) "varför då?". "jag hatar henne/honom för hon/han är så jävla äckleeeeg!!!!". okej. vad ska man säga i ett sånt läge? jag duschar varje eller ibland varannan dag, har inte dålig munhygien, jag luktar nivea deodorant och lite svagt av någon parfym.

vad är det som gör någon äcklig? vad är det som gör någon ful? förmodligen är det väl den där hatiska jävla idioten som går och finner fel på någon. "hon sjunger sämst, hon är så ful att kråkorna gråter och satan spyr, hon går så jäkla idiotiskt, hennes hår har konstig färg!".

det jag vill komma fram till är att man ska inte rikta in ett hat mot någon man hittar lite fel på. man ska inte gå och söka fel på personer. INTE ALLS FÖR HELVETE! i den här världen, där det bor miljarder människor, så är alla väldigt olika. man hittar saker mellan vissa personer som är lika. men inte allt. så du som riktar in ett hat mot någon, skulle du vilja att någon riktade in ett hat mot dig? någon som snackade skit om dig och sa att du var ful, gick konstigt eller 'så jävla äcklig'? näe, jag tror fan inte det. under den där hårda ytan som säger "skiter väl jag i" så tror nog ingen på att du till 100% bara skiter i vad andra tycker. det gör väl ingen. vem bräcker inte en person genom att säga "hej fulnylle" eller något i den stilen när man går förbi varann på stan? min själ faller död ner varje gång jag får höra det ordet. ful. tackar.

Thoughts and things!

jag och fredde lekte lite med t9 när vi hade tråkigt idag. det är faktiskt asroligt vilka ord det kan bli. allting började med att jag hade lite för bråttom när jag skulle skriva bosvedjan. det vart amsteflan. självklart konstaterade fredde det. hämnden kom efter alla gånger jag pikat honom ;) sen var kriget igång. jag skrev "vi kan ju se på korv sedan" när jag menade programmet lost, och saker som "jag dick sova överdos iallafall. älskär dig mert vafan <3". då fick jag svaret "självklart där eu söta over inått <3 älskär egg nerv <3<3<3".

mitt huvud är fullt med information från servicehuset. hur man ska förflytta de gamla osv osv osv, medicin, lönepapper och massa annat. de är inte snåla minsann. bjöd på gofika och te. det var hyggligt faktiskt.

nästa år vet jag precis vad jag vill sommarjobba som. JAG VILL SOMMARJOBBA SOM LEDSAGARE. det vore helt fantastiskt. lära känna och ta hand om utvecklingsstörda. låta dem komma ut och ha roligt. det är ett sådant arbete som man inte tänker på pengarna man får. pengarna blir bara en liten bonus, en merit av ett slag. jag älskar att jobba med människor. jag älskar människor. hehöö.

freddes bror henke har en ledsagare, tomas. av det jag fått se så verkar inte han heller jobba som ledsagare bara för att tjäna lite pengar. han jobbar som det för att få träffa henke. både han och henkes förra ledsagare har givit henke massa fina saker och verkligen njutit av att få umgås med henke. jag förstår dem. henke är en sådan supersnäll kille som vill allas bästa och om inte han vore freddes brorsa skulle det vara precis en sådan pojke jag vill vara ledsagare åt.

missförstå mig inte. äldrevården är också ett jättefint arbete. jag får hjälpa de gamla med sysslor de inte kan göra. och gud ska veta vad jag kämpar för att de ska må bra och bli nöjda.

nästa sommar = hanna ska bli ledsagare. förstå vad roligt det skulle vara. prova på något nytt också.

sommaren kommer säkerligen bli en förbannat skön sommar. jobb, gatufest, furuvik (med fredde and his family), skåne och träffa faffa och pappas släkt, sen dagar man bara får vara och inte tänka på massa saker, dagar som är regniga då man kan kolla på någon bra film, dagar man hittar på något alldeles oförberett, som att tälta på stranden eller åka upp till freddes mormor och morfars stuga i aspen, slänga sig i den lena varma vattnet och se hur vattendropparna från plasken glittrar i solen. jag längtar, längtar som en sabla gris.

nu ska jag gå. jag och fredde ska snart bli bjuden på sushi av hans mormor och morfar. gulliga dem!

ägnar en extra tanke och ber till gud att han ska kasta ett extra öga på helena. må hon bli frisk.

Hallåe?

ni kanske undrar vad fasen som flugit i mig egentligen. fråen en tråkig hanna som alltid berättar vad hon gjort på dagarna till en helt utflippad crazy hanna som säger vad fasen som helst. jag vill inte vara tråkig längre. jag vill säga roliga saker. såna saker man kan gå och fundera på som är helt sjuka. såna saker som är helt obeskrivligt beskrivna in i det minsta äckliga påträngande detalj. jag vill känna att jag har något att komma med. jag har inte bytt personlighet - jag har börjat skriva saker som för en gångs skull är ärliga och helt utflippade som jag aldrig annars skulle våga säga. jag har "kommit ut ur tråkgarderoben" kanske man ska säga. 

jag vill få folk att skratta och jag försöker genom att säga det jag tycker... lite mer vågat bara.

som de där sex udda sakerna man skrev om sig själv. det var ju så äckligt mycket ärlighet att jag nästan blev lite skraj för mig själv. jag visste inte att jag kunde vara så ärlig. nog om det. jag börjar bli lite tjatig.

ska ringa och störa fredde nu. han behöver det. någon som stör. sanningen är den att jag vill se hur det är med honom. om det gör ont när hans knytnävsstora hjärta dunkar i hans fina kropp, eller om det bankar på med livslust och glädje. eller bara av avslappning. han kanske sover som sagt. mejbi bejbi. snabbknapp 1 + ring.

då ska vi seeee om han svarar.

Ett roligt samtal.. notttt!

en i bandet blue cats som ordnade (under en hel del motsättningar från hans sida) att jag och fredde fick följa med ner till rättvik ringde för ett bra tag sedan. samtalet lät typ såhär (jag avskyr honom verkligen).

jag: hallå, det är hanna.
han: hej hanna, hur var rättvikresan?
jag: den var hur rolig som helst! *skitglad*
han: .... sa du dålig?!
jag: den var ROLIG! *lite mindre glad*
han: jahaa, jaa vad roligt.
jag: jaa verkligen, verkligen tack att vi fick följa med!
han: jaa, heh. jag vet inte vad ni fick betala men det kan inte ha varit mycket.

SATANSJÄDRAGUBBE. förlåt. jag blir så sur. lite trevlig kan man vara väl? men ack, nej. man ska vara otroligt tacksam. walla, han kollade elakt på mig hela resan. och jag ljuger inte. han gillade inte att jag och fredde följde med under anledningen "detta är ingen semesterresa". men hell yeah, det är det visst det. jag kallar det semester när man får komma bort och bara njuta av bra musik och fin natur. så shut the fuck upp, gubbtjyv. säg istället "ja det var så lite så, det var trevligt att ha med er". mycket trevligare. även om du inte tycker så!

leeeeeeeeeeeeeess.

ska ringa frewdie och klaga lite. han kanske sover. plötsligt växte det ut två röda horn i pannan på mig. haha, som jakobs gamla lärarinna sa: "nu, ungar... nuuuu kliar det här i pannan". redan första dagen var hon noga att påpeka att för mycket prat gjorde att två horn växte ut i pannan på henne. så varje gång det surrades i klassrummet så ställde hon sig upp i klassrummet, kliade sig på högra och vänstra sidan av pannan med varsin hand och sa "nuuu ungar, nu kliar det i pannan här... jag tror det är något som växer ut!". så jäkla rolig kvinna! :D 

jag knarkar kent. de är så bäst som man kan bli någonsin. om inte mer. 

"Kkkkommmm iggggeeeennnnn!" krystade orden

ibland undrar jag om luften är typ asgeggig så att mina ord tar tre gånger så lång tid att nå den jag pratar med's öra. så är det ibland när jag pratar med pappa. jag ser liksom mina ord pressa sig fram och försöka dra sig fram med små vita musse pigg-händer. för pappa svarar så otroligt seeegt. jag räknade idag och ibland kan det ta typ 10 sekunder för honom att svara. jag fattar inte. måste ta ett snack med honom. dotter och far emellan asså. shit.

ska la gå ut med kimsan sen. hon ville ge mig en liten present. naw. det ska hon också få av mig för hon fick inte det i januari eftersom hela familjen var uppe i (s)lappfjället :)

varje gång jag skriver här så är jag kissnödig. jag får inte ihop det. men det är fanemej alltid så.

åh vad jag saknar andra avenyn. kim som alltid boxades så det vart fina svettringar på ryggen och under armhålorna. hästen med sin kraftiga göteborg-dialekt. lotta och roland med sina små otrogenhetsaffärer. jossan med sina sidenlakan och lite bratiga personlighet. olga med sitt vackra ansikte man alltid blev så avundsjuk på. håkon med det roliga namnet och desperati efter bekräftelse. liv som alltid var så snäll och god.

ja, allt det där vill jag se mer av. därför ska jag blunda, peka ut ett avsnitt och kolla på det innan jag går ut med gokim. 



Jag är kissis!

har nyss varit och baxat (<- nordeuropas fulaste ord) två pluttmackor (de där ljusa med små pluttar på) i matsalen. stoppade båda i fickan och fantiserade att jag hade snott dem. jag tittade mig lite varsamt omkring och när jag konstaterat att ingen sett mig så kubbade (<- delad förstaplats som fulaste ord) jag ut ur matsalen.

dock är det lite dåligt när man stoppar dem i fickan. jag hann äta upp ena. men sen bresade jag så mkt på benen att mackan bröt sig själv på flera olika ställen :'( what the häck. jag hatar trasiga mackor. de smular bara.

eftermiddagen är lite inbokad (eller ska jag säga inburad?) i kultur- och idéhistorians klor. det blir lite smått och gott (haha för det uttrycket). t ex en härlig föreläsning. "tyvärr" måste jag smita lite tidigare eftersom stenstans trafikskola sitter där nere och väntar på att jag ska begeistra en av deras fina bilar (som brukar 'dra iväg ibland eftersom det är en dieselbil') och utsätta den för många prövningar såsom brutna växelspakar och ömma bromsar. dock är körläraren maria så förbaskat bra så man lär sig verkligen något. 

dock blir jag lite nervig eftersom mamma mycket klart och tydligt och praktiskt taget SA till mig imorse att "idag körde du inte bra, det var dåliga växlingar och hastigheter". okäh, men assåeh jah fåe vähl tah å schärpah mäh rah! det är inte så lätt bara. man blir så förbannat jäkla stressad när mamma skriker "kör kör kör, det är fritt". kör kan jag lova att jag gör då. brassar på och blir förvånad att det går att rejsa med ettans växel. känner mig asjobbig. men jag blir ju så stressad.

nu är dne där kissnödigheten här igen. tårarna stiger i ögonen. nu ser min text ut som en massa. måste keizza nu.

förhästen, jag var inne hos kreativt skrivande-läraren och frågade efter mitt betyg i kursen. hon sa att jag får leva med ovissheten tills imorrn på mejlen när jag försökte luska ut hennes små aningar om mina betyg. wohoohoo. aj fink däätt aj kän livve vidt däätt (<- riktig jäkla tysk-svensk-engelska á la hanna).

so long puppsnurror.

HYLLA!

hehahöhu! har just städat ur min hylla. inte den mänskliga hyllan såklaaaart, utan den hyllan där alla mina trashiga mappar jag återanvänt genom åren ligger och läroböckerna som det är tjocka blyertsstreck i som jag senare måste lämna in (böckerna alltså, inte blyertsstrecken). fäääsen vad lite tid kvar det är till sommarlov. jag tyckte jag nyss kom hem från egypten och firade halvårsdagen med fredde. haha åh den dagen. snön låg tjock och slaskig på vägarna, vi satt inne på tandoorihouse och åt så stark kycklinggryta att vi knappt kunde prata med varandra. vi flämtade mest när vi satt där med ris och kycklinggryta i kakhålen.

men god, det var den. riktig god. kycklingen var alldeles yummi! saftiiigt!

nu väntar fyra-fem veckors sommarjobb på servicehuset. lite kämpigt känns det allt. upp klockan kvart i sex, gå hemifrån kvart över sex. men pengar kommer det rulla in. det känns bra. och gatufesten ser jag fram emot.

undrar hur fräwde har det. han jobbar. han ska bli chef för inleveransen i sommar i tyep två veckor. ove ska lära honom allt han kaaan ;) haha. fredde = mowgli. ove = baloo. hanna = sherikan. muhähähää!

jag hatar måndag mer än vad jag hatar mina gropar i skinkorna när jag spänner dem. det är liksom början på en vecka. inte en sån rolig sådan heller. jag kommer vara helt slut för fasen. helt slut. jag kommer däcka på martins studentskiva för jag kommer vara så sjukt trött och huvudet kommer vara fullt av tankar om hur man sköter medicineringen åt de gamla och receptet på havregrynsgröt. jag kommer falla ihop på henkes skola på onsdag. samma förklaring som ovan.

ha förståelse, schnela.

såklart kommer jag inte göra någonting av det, vad fäsen babblar jag om. schärp dig hanna.

so long fakkers

Rättvik smakar sommar

hemma från weekendsemestern nere i rättvik. det var helnajs. bland alla gamla fina människor som spelade så kanonisch och en pojkvasker som inte går att bli snyggare (fredde hette han visst) så njöt jag fullt ut. solen sken, åskan mullrade, tromboner och saxofoner plus andra blåsinstrument blåste på och var också den enda vinden.

jag tror banne mig jag aldrig sprungit så snabbt som igårkväll. åskan var rakt över oss, och jag och fredde skulle hem till hotellet som var 400 meter bort. regnet spydde ner och vi sprang som dårar med blixtar lite varstans. 

jag hade banne mig en blixt i arslet för jag kunde inte sluta springa av skräck. jag sa saker som "om vi håller varandra i handen så dör vi båda om blixten träffar oss, och jag dör hellre tillsammans med dig än ensam eller om du dör och jag blir kvar". så lät det.

och så har man gått i sömnen. fredagnatt mot lördag så gick jag bestämt upp ur sängen, klev odiskret över fredrik som (tack och lov) vaknade, jag öppnade fönstret för att "gå på toaletten". toaletten i min dröm var nämligen tre steg ut genom luften, en tvär u-sväng och sen rakt fram. fredde satte sig upp i sängen och frågade vad jag gjorde. jag grymtade att jag skulle på toaletten. "men toaletten är väl ändå inte där?" frågade fredde. jag hajade till. "näe... fan vad dum jag är!" sa jag, slängde igen fönstret och gick till riktiga toaletten. där inne skulle jag låsa dörren och hålla på. när jag kom tillbaka till sängen så däckade jag på en gång. fredde låg kvar. helt chockad. det sa han morgonen efter ;p stackarn. det kan inte vara lätt att ha en flickvän som ska gå ut genom fönstret för att kissa en natt mot lördag.

insjön siljan var så kall att det stack i fötterna när man doppade dem. fredde skulle såklart bada. jag fattar inte att jag ens kan bli förvånad över en sådan sak. 

det är jobbigt att gå upp halv åtta på en söndagmorgon. vi skulle ju åka så förbannat tidigt. så upp med tuppen (som var pappa som ringde och väckte oss) och äta frukost (nå himla morotsmackor som var skitgoda). sen ut på långbryggan. efter långbryggan var jag skitpigg och kunde inte sova i bussen som jag planerat in lite diskret.

nu ska jag ringa frewdis, sen sova. kan sova itll halv åtta imorrn. hääärligt. lite surt för fredde som måste åka till sitt jobb klockan sex. hihi ;p jag kommer vara i hans situation redan på onsdag. hövva.

so long babes

Frivilligt myggoffer

i min lugna stund i skymningsljuset, sittandes och kollar runt på lite olika bloggar, så hör jag plötsligt min käre pojkvän alldeles bredvid. han har min kamera och har tagit en hel del foton genom kvällens gång. han sitter och pratar med någon... eller kanske något. han säger nånting.
"fatta vad coolt. kom hit! kom och sug lite blod! komsi komsi myggan. fatta vad coolt foto det skulle bli. sug blod! snällaaaa! ge mig ett myggbett!"

endera har jag varit lite för snäll genom att säga "fota vad du vill, när du vill" eller så vill han visa hur tråkigt han har när jag sitter vid datorn ;p

"ska vi gå ut så de får äta lite på mig" sa han för någon minut sedan. jag kollade forskande på honom med mina bärfisblåa ögon och sa "nej, fredrik. nej". jag tror han blev lite rädd för han sa "du vet att jag bara dummar mig va?". haha jotack. jag har en liten anings aning om det.

nu ska han gå ut på balkongen så en svarta änka kan bita honom. hehe. det lär ju bli jag som kommer bli nästa svarta änka om han inte är mer rädd om sig.

okej, hanna. nu får du inte bli rädd inatt om det står någon ovanför ditt ansikte och fotar dina näshår i mörkret. se det som en ny liten idyll bara. måste ha överseende att fredrik älskar att fota ;) han är skitduktig. missförstå mig inte. han har verkligen gjort hela världen och alla dess detaljer till världens största lekpark ;) och det är bra. det är estetiskt. och sånt gillar hännie.

so long

Surpuppa

puh. det är så varmt ute att jag skulle inte bli förvånad om till och med solen skulle svettas lite. jo det skulle jag. blir förvånad alltså. gah. jag har skitigt på mitt rum, jag har en tvätt som ska hängas ut och en sur mamma som tjatar förbannat mycket. dessutom känner jag mig SKITSUR idag. att jag inte vill göra NÅGONTING. 

inte klarar jag sista banan på alex trax heller. jävla ungjävel. ska det vara så svårt att hålla balansen på cykeln? upp igen för fan, om du råkar tippa framåt. känslig, precis som jag.

näe. jag ska sluta sura. solen skiner ju ute. jävla sol.

Utmaning!

jag läste på någons blogg att denne utmanade alla som läste att skriva sex udda saker om sig själv. jag känner mig grovt utmanad och tänker nu skriva sex sådana. vi får se vad ni tycker. oj just ja, ni som läser detta är också utmanade. då kan jag se vilka som orkar läsa min lilla sketna blogg.

1. jag har mätt hur djup min navel är när jag varit hungrig eller mätt (haha). dessvärre minns jag inte måtten för detta var för typ ett år sen.

2. när jag sitter på toaletten och kissar/bajsar, är ensam hemma och har dörren öppen så pratar jag med mig själv. det värsta är att jag kommer på olika scener och spelar upp dem i egna repliker. jag spelar alltså teater i min ensamhet på toaletten.

3. jag skrattar som mest när spänningen blir för hög. igår så var jag med fredde. vi tjafsade typ, och så la han iväg en fis som lät skitroligt. vi var ju typ rätt sura på varann och så börjar jag skratta asmycket. jag kunde inte sluta utan jag satt där i den svarta kontorsstolen som man lätt kan luta sig bakåt i och hoppade av skratt. varje gång jag hoppade av skratt så lutades kontorsstolen bakåt litegrann vilket antagligen resulterade i att jag skymde tvn för fredde. han rörde inte en min typ (eftersom jag inte vågade kolla så såg jag aldrig om han försökte hålla sig för skratt när jag skrattade som ett besatt kvinnodjur, men detta sa han först senare, att han bitit sig så hårt i fingret att fingertoppen domnade av . han ville hålla sig för att inte få den där förlustkänslan antar jag. så känner jag iallafall ;p fan, jag ska också lägga av en brakare när vi bråkar nästa gång.. fast då kommer jag antagligen börja skratta själv också eftersom jag aldrig kan hålla mig).  (förlåt att jag skrev att du fes, fredde, men du får också göra så mot mig i din blogg om du vill. det är ju trots allt mänskliga gaser som alla garvar åt förutom de som tycker det är obeeeskrivligt äckligt som sitter och låter näsan likna en rynkig färskpotatis).

4. jag asgarvar när rösten bryter sig för killar som kommit i målbrottet.

5. om jag har tråkigt och är själv hemma så brukar jag gå ner i hallen och spegla mig i hallspegeln en lång stund. jag gör ofta asfula grimaser åt mig själv vid såna tillfällen och garvar högt åt mig själv. en vacker dag kommer jag tro att jag är ensam hemma, göra något sånt där knasigt och sen kommer jakob eller petra in och kommer på mig helt i "tjocka gubben"-grimasen åt mig själv.

6. när jag har pms så kan jag börja gråta åt de mest fånigaste sakerna. t ex att maten inte är klar när man kommer hem från skolan, att låren plötsligt ser ut som två tjocka choritzos, att favoritgodiset i godishyllan är slut (eller ännu värre; det ligger endast små trasiga smulor av godiset kvar där), att jag inte klarar ett mattetal, att jag måste läsa en mening om och om igen i historiaboken och så går det inte in ändå och att jakob ibland fnissar som en tjej.

inte på en enda fläck i hela kroppen är jag frisk. jag vet.

so long homies!


Hanna *hjärta* drömmar

ännu en underbar natt med massa väldigt konstiga drömmar. jag minns inte så mycket. såhär var det ungefär. jag skulle träffa kompispolarejättesnälla martin typ i bosvedjan tror jag det var. freddis skulle också följa med. när vi träffade martin så var även en som heter jonathan där som jag hade kontakt med i somras osv osv men tappat kontakten nu. eller jag vet inte om det var han. för igår på bussen såg jag en kille bakifrån med typ aslockigt hår och jonathan har lite lockigt hår. så det kan vara killen på bussen också. iallafall. allt började med att alla kramades typ. haha. först jag och martin. sen jag och jonathanbusskillen(?!?!?). sen kramades martin och fredde och bussjonthe (han får heta så) och fredde. martin presenterade bussjonthe som hans polare (jag fick aldrig se bussjonthes ansikte så jag vet inte).

sedan har jag en så kallad 'minneslucka'. sen minns jag att vi satte oss vid något bord och bara snackade asmycket. fredde log mot mig för att han var så glad att han fick en kram av martin, det sa han till mig senare i drömmen minns jag.

sen bara rippades den drömmen ut och byttes till någon annan. jag såg friggeboden i aspenstugan, träden med en planka emellan och två ungar bakifrån. de satt och gungade på varsin gunga bredvid friggeboden. överallt fanns fler friggebodar. sen hörde jag någon som började skrika "blatte, blatte, blatte!" och så tjöt det ett alarm ur en sån där grå högtalargrej som satt ovanför barnen som satt och gungade. samtidigt som det larmet gick så gick freddes alarmklocka. det låter fanemej inte riktigt klokt. jag vaknade med ett ryck, precis som fredde och sedan låg jag och skälvde. fredde for upp som en projektil och nästan slog på alarmet för att det skulle tystna. sen slängde han sig i sängen och sa att hans hjärta hamrade på som bara fään.

jag vet varför jag hörde någon som skrek "blatte, blatte, blatte". innan jag gick och la mig igår så läste jag kickan's blogg där hon konverserat med någon jädra idiot som lyssnade på någon jädra idiotmusik som hette något med blatte. det var föresten bra att kickan stod på sig och argumenterade emot för hon hade rätt!! kickan hade rätt!

så det där larmet i drömmen måste vara något larm som gick för dåligt uppförande. kanske ett uppfostringsläger eller något. olöst är det och det kommer det förbli.

jag har sådan väldig sockerabstinens. ni kan inte ana alltså. jag ser framför mig att jag ligger upp och ner på ett bord och häller socker från en påse ner i munnen. ibland får jag i näsan också men DTE GÖR INGET. jag bara njuter av att få känna sötman och.... jag är inte seriös. näe jag ser inte framför mig ngt sånt. men det känns som att jag lätt skulle kunna göra det just nu i detta tillfälle. för jag har abstinens.

nu ska jag gå och äta något. häj!

WONDAHHFULLLL!

underbar kväll. just nu är jag otroligt varm (mina blodkärl på händerna är så synliga att de riktigt nästan skriker "släpp ut oss hanna! vi dör här inne!" osv osv), osams med mamma (förstår mig inte på henne. jag ringer och frågar om jag kan sova hos fredde för jag har gjort alla prov klart i matten nu och har sovmorgon imorrn. det hon börjar med är en tung sådan där "inte ett problem till ikväll!"-suck. sen börjar hon. "gör som du vill, du har väl redan flyttat dit!" och sen kommer det där.. extremt skrattretande jäkla kommentaren. hon säger "ja vi ses väl någon gång.... okej!... hejdåå!" och sen lägger hon på. jag känner mig så fånig där jag sitter med luren i handen en bit från örat. jag ser så oförstådd och förvirrad ut att jag liksom dragit tillbaka huvudet så en fin liten dubbelhaka syns. ni har tur som inte såg mig. måste ha sett ut som en oförstående grinchenkopia utan grön färg).

jag är även smått osams med ännu en till. det är lyckat tycker jag. väldigt.

kladdkakan var god, supergod faktiskt. smakade som en kladdkaka och det är ju alltid gott. så förbannat dryg jag är (haha wow, nu när jag skrev förbannat så sjönt kent-bandet "förbannad" också! helt samtidigt! dagens "jag va' ba' i extaaas då ja'!").

just nu känner jag mig otroligt jädra ensam på något vis. någon som sprang bort från sin gnuflock. patetiskt som jag är så fällde jag några tårar i dold skymd då jag satt och spelade alex trax. jaa, när jag satt och spelade detta fåniga meningslösa spel med en liten pojke (ser det ut som) med grön hjälm likt den militärerna har fast mer snorgrön, bärande en gul tröja med en rosa lapp, beiga kortbyxor och en rosa cykel som ska åka till någon port för att klara banan så grät jag. egentligen rätt dystert. varje gång lilla alex trax dog så grät jag ännu mer. han och jag mot världen kan deppa tillsammans. men han åkte bara vidare på sin cykel man kan vända hur lätt som helst med en mellanslagstangent. hans stora blåa ögon som inte rör sig någonting. den som gjort spelet har verkligen fått honom att se extremt död ut. hans vader svävar från låren när han cyklar.

när han dör så faller han isär. allt som blir kvar är två cykelhjul som rullar vidare bakom den stora text som kommer fram; "ouch!!"

nu är jag så kissnödig att jag har tårar i ögonen. så jäkla sjukt att det kan komma tårar i ögonen. man kan nästan tro att kissblåsan säger ifrån och skickar upp kisset genom ett litet oupptäckt rör genom kroppen ända ut till tårkanalerna och så får ögonen kissa istället.

nu vet jag vad jag ska stava till: j-a-g  ä-r  p-a-t-e-t-i-s-k!

det var väl allt. nu blev toan upptagen igen. tänker avsluta med en gnällig kommentar: "ALLA HATAAR MIG IDAAAAAG!"

Skolan avklarad

åh herregud så skönt. matte nationella är klart. uppgifter inlämnade. inga fler prov. inga uppgifter. jag känner mig så otroligt utflippad, released och otroligt... klumpig i magen inför sommarjobbet. det kommer bli tuffare i år. men jag fixar det. kan de andra, så kan jag med. jag ska leva på jobbet som om allting är möjligt. och jag ska göra det bästa jag kan. då blir de gamla jag tar hand om så nöjda och glada och när de är nöjd, så finner jag också ett välbefinnande. tråkigt nog finns det de som inte vill ge oss sommarjobbare en enda chans. jag kan förstå dem litegrann. det är vi ungdomar som inte har fått så gott rykte om sig förstås. menmen. jag gör allt ändå. för jag kan. jag fixar det här.

jag vill göra kladdkaka. det är inte godis. bara jättemkt gränsfall ;p närå. men jag vill baka den där goda kletkakan med fredde. han får alltid till den så sataniperkele bra. så jag hoppas han också vill. sen MÅSTE jag duscha. men först hoppas jag freddis går med på att baka en liten kaka och se på någon film på hans dator vi ännu inte utforskat ;p hoppas hoppas hoppaaas.

niu vill jag inte höra ngt "men du skulle ju lägga av med godis" för det pallar inte jag. då skäms jag bara. jag tkr inte kladdkaka är så mkt godis. det är en efterrätt. det är ngt jag inte är beroende av. det är godiset man plockar i affären som är giftet.

hoppas fredde vill baka. really hope so.

PLUGGA!!!!!

aaaa shit vad bra det går att plugga för mig. jag vill hellre hålla på med kameran. skärpning nu hanna. gahhh. 

fast det är fredde som tar bilderna ;D hahaha han är så söt där han sitter och fixar, trixar och prövar sig fram. nu måste jag jobba matte annars så hänger jag mig imorgon efter provet. och det vill vi inte. iallafall inte jag. 

fick vg i engelska b iallafall. det känns bra :) precis det betyget jag ville ha och ville satsa på. mamma frågade som vanligt med den "där tonen" om jag var nöjd. JAAAAAAA!

tjearå!

Betygsättning av skitlektion

kultur och idéhistoria får verkligen fem igelkottar av fem möjliga. det låter inte alls bra. och det är det inte heller.

förlåt att jag gnäller och har mig, men ju mer klockan visar desto mer less blir jag. jag vill ju ha sommarlov idag. tack vare mitt sommarjobb måste jag vara ledig på tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka vilket innebär att jag inte kan vara med att smycka vagnen åt treorna, jag kommer inte kunna vara med på maskeradbränmnboll som jag verkligen har sett fram emot och jag kommer vara SKITTRÖTT på martins studentskiva. dessutom kommer jag inte kunna vara med på henkes (freddes brorsas) skolavslutning som jag också ville. såvida inte den är på kvällen, för isåfall kan jag.

björn s i klassen kom nyss in och sa att han fått körkort idag. grattis som fän! :D vad roligt för honom.... jag vill också! skitroligt för honom iallafall! :)

nu ska jag plocka ihop "mördarböckerna" till lektionen. det går inte att bli gladare än vad jag är alltså. tveksamt om någon någonsin kan bli lika munter och positiv. vi ses sen.

Hämtat ut schemat för sommarjobb

hehehhehehehehhehe vilket mysigt schema jag fick på jobbet. närå, det var rätt okej. mest dagar där jag jobbar från 7-12.30 eller 7-13 :) fast då råkar det ju vara så att jag jobbar en del helger. som tur är inte den helg då gatufesten är. och ibland får jag faktiskt sova för vissa dagar jobbar jag från 16.30-21.30. och det är ju bra.

oj vad jag ser fram emot eftermiddagen. det är bara att kämpa.

usch vad jag gått upp av allt godis. jag tycker det är så jäkla jobbigt. väntar bara på att ngn ska kommentera det. jadu. jag får skärpa mig. och det kommer ju bli bättre. inget godis på länge. sådeså.

jag vill heeeeeeeeeeeeem nu.

Ledighet önskas åt less tjej

åhh jag vill också vara ledig idag. fredde och hans klass är ledig både idag och imorrn. fatta vad skön vecka. jag har en lång eftermiddag framför mig. kultur och idéhistoria, listeningnationella och plugga matte. jag ska ge mig fasen på att klara det också. kom igen nu hanna, det är inte långt kvar.

jag längtar bara tills matte nationella är klart. jag har en fruktansvärd press på mig själv och det gör mig så nervös att jag snart spyr rätt ut.

jag måste plugga sjukt mycket på sannolikhetslära. har inte fattat det. förbannade SKIET.

För dålig fantasi för att komma på en rubrik

så jäkla sämst jag är på att uppdatera. vi får väl se hur detta går i framtiden. jag kanske ska ta hand om min blogg mer.

sanningen är den att jag är inte någon intressant person. jag har inte så mycket att komma med. jag lägger inte ut bilder på dagens outfits, jag skriver inte om fester. jag skriver ur huvudet och hoppas att det duger. jag är en jäkla tös som älskar kent, att fota och bylsiga kläder. någon som gillar att få skriva vad man tänker och känner.

jag har äntligen fått systemkameran. fredde och jag fotade en hel del igår. så förbaskat fina bilder det blir. det första jag gjorde imorse när jag klev upp ur sängen var att gå raka vägen fram till skrivbordet, klicka igång kameran och ta ett foto. jag älskar kameran. när jag har tråkigt åker den fram. kameran är mitt nya godis. precis som vindruvorna. man behöver inte alltid äta godis för att mysa.

vi får se hur detta går med allting. imorgon så har vi nationella prov i matte. det resulterar i att jag ska plugga hela kvällen lång. vill verkligen ha bra betyg i matten så jag kommer in på sjuksköterskeutbildningen nästa höst.

RSS 2.0