Kämpaaaa!!!!!!!

puh, jobbig dag för helsike. kämpat allt jag kan för att hålla emot. hålla emot godiset och chipsen och ja, jag förmår mig helt enkelt inte att räkna upp vad jag kan stoppa i mig....... men jag har hoppat över det än så länge. jag är villig att ändra på mitt liv nu. jag vill inte ha det såhär. DET SUGER SÅ FRUKTANSVÄRT HÅRT ATT VÄRLDENS FETASTE OCH BLODRÖDASTE SUGMÄRKE SER BLEKT UT JÄMFÖRT MED DET DÄR!!!!!!

så jag står emot. jag gråter, skriker och slår hårt i väggen men tar inte en enda tugga av det där giftet förrän det har ordnat sig. jag är så arg på mig själv att satan flyr och helvetet kallnar. oj, ursäkta. det lät lite grovt. kanske inte jämfört med den där alex schulman precis. bredvid honom är jag en liten mes.

haha, kul att du inte får nog av mig, cajsa :D det får nämligen jag. av mig själv. det räcker med att jag vaknar på morgonen så har jag redan fått nog. 

sov med flätor i håret inatt. duschade igårkväll och orkade inte hårtorka det (hähää), så jag tog mina små pillriga gummisnoddar, delade upp håret och gjorde 7 "halvstora" flätor. imorse satte jag borsten i håret efter jag löst upp flätorna. FLOFF, sa det och så ökade volymen med 503% och stack ut 1 dm från hårbotten. YEEEES, sa jag inombords. jag älskar fluffigt hår. är det dessutom lite kruslockigt så dansar jag glädjedansen. fråga min pappa hur den ser ut. jag dansade den väldigt ofta när jag blev bjuden på godis.

freddan är sjuk han. halsont :/ så han sover hemma inatt.

usch, nu fryser jag om foootarna :p ska byta strumpor, sen ut och gå med min söstra.

ringer dig sedan cajsus. satt och snackade med fredde i telefonen då du ringde så jag svarade inte så du slapp betala. men jaja. back on the track nu!

cjjjjiiiaaaooooo! :p



Blawg

daaemn, blir alltid så sugen att skriva lite här när jag läser mina kompisar som uppdaterar sin blogg i princip hela tiden så man har en rad sköna inlägg att sätta skrattet, ögonen och huvudet i.

då vill jag också vara en sån där som uppdaterar sin blogg flitigt. för jag har ju så jäkla mycket saker jag vill säga och saker som jag går och funderar på.

........ jaa...... nämen jaa. det har jag ju.....

en tusendels procent av min hjärna arbetar just nu.

just ja! kom på en skitsmart grej hur man får sina syskon att plocka ut ur diskmaskinen istället så man slipp gö'ett själv. jag testade min lilla plan på jakob alldeles nyss. "jo, mamma sa att du skulle plocka ur diskmaskinen". okej, planen var inte direkt genomtänkt och den var rätt vedervärdigt dålig men den funkade... tror jag. ska gå ner strax och fråga om han gjort det. har han inte gjort det ska jag kasta frisbee med tallrikarna på honom. har han gjort det så ska jag pussa honom på kinden och säga "duktigt!".

.... om jag känner min bror så får han hellre tallrikar kastandes mot sig själv. han hatar när jag pussar honom på kinden.

och dessutom kommer han döda mig när den där lögnen om mamma inte stämmer. hon har inte alls bett honom :p men det kan han gott göra. han tror det inte själv, men jag hjälper till mkt mkt mkt mer än vad han gör, även fast jag knappt är hemma ibland. eller kanske inte mkt mer. men mer iallafall.

jaa så ni vet alltså. om ni är intresserade :p

ser på ngt "avslöja mina trolleritrick"-program. hatar skiten. de drar alltid sexistiska små kommentarer om de lättklädda medhjälpartjejerna och gör så fåniga rörelser när de avslöjar tricken. åhh.

nu vart det mkt olika saker. eller kanske inte så mkt.

Tv4-paus!

vet ni? jag hann koka te och göra en rostis på en tv4-reklampaus.. och äta upp rostisen också. okej, jag smörade inte brödet, det krävdes för mycket energi. dessutom satt jag och väntade då jag kom tillbaka till tvn. på vadå? jo en nyhetssändning. men det är bra för mig. jag har missat jättemycket. såg nyss familjen som kom hem till göteborg från gaza. sådär lättad var jag också när jag klev av planet från utlandet. dock av en annan orsak. jag är flygrädd. men har man varit i gaza och sett de dem har sett så tror jag inte man är så rädd längre när det gäller flygplanet.

aj. har ont i munnen. av alla grisegoa saker. chipsens sälta har skrynklat ihop huden i min mun och godisets sötma läger en klibbig hinna över som inte alls skyddar. tvärtom. det där sura godiset gör det 100000 gånger värre.

jahapp, nu var det vädret. sen blir det "world trade center" igen. härligt med lite sådan brutal sorg såhär på lördagens slutskede.

"vart är tone seierstad?" frågade jag mig själv när det var en annan brutta som visade vädret på tv4-nyheterna. jag förknippar vädret med norskan jag. höhö! så pråligt!

näe. nu ska jag smutta vidare på mitt citronte.

en videoblogg ska jag försöka knåpa ihop. kommer bli som det kommer att bli. ha överseende mina små vänner. jag måste ju pröva iallafall. säga vad som faller mig in. precis som i den här bloggen. heaheaheahea!

Qvästiåns..

tusen frågor men så få få svar

varför döpte jag mig till [email protected]? har det verkligen något med "jag älskar musik så mycket!" att göra?
eller varför kallade jag mig själv för lillsmurfen när jag var 13 år? varför var folk så taskiga att ifrågasätta det bara för att jag var tjock då?
kommer jag någonsin våga göra en videoblogg på mig själv? varför tänker jag på det nu? vad skulle jag säga?
varför fiser jag alltid i fel tillfälle och när den väl inte hörs så luktar den 2 år gamla konservbönor?
varför säger jag alltid högt för mig själv "ska jag verkligen skriva sådär?"?
vad är det som gör mig så arg när folk är inne på min bilddagbok, kollar på tusen bilder på mig (typ) och sen skriver på en bild på min syster att hon är fruktansvärt vacker? borde jag ta åt mig illa där eftersom de sket i att skriva något om mig? är jag så ful? VARFÖR ÄR JAG SÅ EGOISTISK OCH PARANOID? är det mitt dåliga självförtroende som spökar? vavavavaa?

varför har inte jag några bättre frågor att komma med?

det där speglar en helt vanlig dag i hannas huvud. och ni fick ta del av dem. shit i kossans röv.

ska jag verkligen skriva såhär?



tjejen med tankarna

Alltid dessa ständiga tankar!

here i go again.

jag gick runt och tänkte på en sak alldeles nyss. jag tänkte på att jag TÄNKER JÄTTEMYCKET. verkligen håller jättehektiska samtal med mig själv i huvudet nästan, fast ändå inte! 

när jag satt på toa för typ tio minuter sen började jag tänka på herrarnas dassbok som jag alltid läste varenda gång förut då jag satt på toaletten hemma hos familjen sjöberg. nu var den borta så jag började leta efter den och då kom den där repliken upp. ni vet. svensson svensson. julafton. max sitter och käkar jullunch. gustav går till kylskåpet och utbrister "men var är min lille vän?!". den repliken kom upp. i mitt huvud. om dassboken. jag fortsatte leta överallt (eller iallafall så långt man når omkring sig när man sitter på toaletten. sen trodde jag att jag såg den. där under alla kalle anka-tidningar i tidningsbacken. men ack nej. det var en kalle anka-pocket. så jag gav upp efter min lille vän. det nya namnet.

jag gick ut och tog en varma koppen alldeles nyss. då såg jag snobben, sjöbergs katt, sätta sig och klia sig. "ånej! vi har smittat snobben med filippinsk skabb från alla lösa hundar" skrek jag inte. men jag tänkte det.

jag tänker otroligt mycket. men det värsta är  att varje gång jag tänkt på något, det kan vara vad som helst, som att jag spillde vatten när jag skulle sätta in ny is i frysen, att "det här kan jag ju skriva i bloggen!". näe.

snobben är bra go han. och riktigt fet. älskar feta katter. det blir så mycket mer av dom då att gosa med. de blir sötare på något sätt. särskilt då snobben är sådär riktigt lat. då man ska ge honom godis för hamstrar och andra gnagare. och snobben ligger på rygg på den brun- och vitrandiga mattan. sen lägger man ner två gnagargodisar en 30 cm bort ifrån hans mun. han kravlar sig över på mage och sträcker sig jättemycket efter godisarna. han måste ha vältränad nacke den katten. ligger godisarna för långt bort så snobben inte når så tittar han misslynt på godisarna några sekunder. sen lägger han sig på rygg igen och orkar inte bry sig längre. det är en riktig katt det. tjock och lat. chocolat.

min kepakalle kom in nu. fredrik. han har börjat använda keps. hihi :p näe då. jag tycker han passar i det. men keps och vinter går inte ihop för mig. inte om man inte går på fordon eller bygg. inte bra där. en äkta.. men gud. vad heter det. när man har... nej inte förhoppningar, utan när man liksom drar alla över en kant. t ex att "alla estetare har palestinasjal och bara går runt och glider på skolan" eller "alla mattanter är sura" eller "alla som är bög bär rosa och är väldigt feminina!". jag har glömt vad det heter. förutfattade meningar? NEJ! JAG BLIR GALEN! 

FÖRDOMAR HETER DET JU! alla som går bygg och fordon har kepsar. hehe inte riktigt. men många av dem.

snart är det engelske johnny. johnny english. om inte jag hade sett den så förbannat många gånger hade jag platsat plattändan (som fått lite mer bukt utomlands!!!) framför tvn och kollat. men nu vill inte jag se den igen. även fast den är typ asbraaaa liksom. jag rotar hellre i freddes (100% brända) dvd-filmer och kollar på det istället. undärbaaaar kväll dä ska bleee. en riktig h-kväll. hosta, halsont, helvetesinflammation i ögat, härliga liggsår och hurvningar.

hoppas ni har det bra!

tjearåe!


(snobben visar sina skills!.. eller så ligger han bara där)

Full fart, flåsar flickan!

haha det var roligt att höra lite barndom från er (två) som (verkligen orkade) kommentera förra inlägget :D

gick in på min hotmailprofil jag inte ändrat på kanske 2 år. bilden var gammal som faaasen och min beskrivning av mig själv löd såhär:

16 år gammal, Kvinna
Hej jag heter Hanna. Jag gillar att jävlas ibland. På fritiden umgås jag med mina vänner. De är värsta snälla :P Haha. Vad löjligt det känns att skriva sånt här komplicerat skit :P

man kan jämföra min talang för presentationsbeskrivningar av mig själv med min talang att skära julskinka - den existerar inte.

slut om det. det har varit en lugn eftermiddag. med godis tjagglandes och chips krasandes har jag suttit med en bok i handen. den ena har jag läst ut. jag har nu börjat på "berts bokslut". nej, det är ingen ny spännande deckare, det är en helt enkel bert-bok av sören och anders. den inkluderar lill-erik, åke, helge buk och kåldolme-mormor bland annat. hoppas ni läst bert-böckerna! har ni inte det så lånar jag gärna ut mina 6 (utan inbördes ordning i serien) böcker. de är riktigt bra. skratt behöver jag och det får jag av bert. något som ingen annan kommer kunna ge mig. hehee. nja. så roligt är det kanske inte. lite väl uppenbara är skämten. ja dä tyck ja'!

åh, nu börjar jag tänka på morfar. saknar gubben. saknar till och med när han pratar högt och det flyger rester av kalvsylta i ansiktet på mig! jag saknar hans grova bondska och när han och pappa jämför sina välsvarvade kroppar med varandra, slår varandra på ölkaggen och gormar "hööhöhööö jag tro då du ha lagt på däh leetegranna!". och mormor saknar jag också! hennes späda lilla röst som säger "ät nu mera fika, hanna!" och så skjuter hon fram bullkorgen mot mig, med säkert åtta olika bakverk i. hon säger alltid så, även om man ätit en kaka av varje och två munkar som ligger på fatet bredvid bullberget, även om magen har blivit tre bilringar istället och putar mot tröjan.

usch näe, jag hatar att sakna.

hade gärnat velat gå ut idag. ut och dansa. men det får bli nästa vecka. "jag kan ju inte bjussa levern på gifter det första jag gör när jag kommer hem från en resa där tarmen fått jobba sig sladdrig" säger jag bekymrat och dricker kemikaliecola tills ögonen rinner och skinkorna krampar.

nu ska jag fördriva tiden med en skitdålig film.

såe lååeeng bitchar!



RSS 2.0