Måndäj

sitter och tänker över helgen. i fredags var jag och maja på birsta city från fem till åtta. det var så jädra roligt. vi skrattade som aldrig förr, spexade runt, knäppte kort och skrek pinsamma saker som änna flickor med 1 promille i blodet... hm. sanningen är ju den att vi var spiknyktra. även om inte busschauffören trodde det påväg in till stan. precis innan jag skulle kliva in i bussen och betala så viskade maja en rolig sak som gjorde att jag frustade till av skratt det första jag gjorde och kunde absolut inte sluta skratta heller.

som tur var så hade chaffisen "humor" och försökte skämta om att vi ljög om att vi skulle åka på barn-priset. haha visst. "vill du se leg eller?" sa jag kaxigt. han bara skrattade, tog emot mina 13 kronor och jag gick och satte mig medan maja blev lurad på samma sätt. 

väl inne i stan så sjöng vi opera påväg till bion. riktigt jädra roligt var det! släppte lös allting och gjorde vad som föll sig in.

på lördagen var det tänkt att jag och mys-anna skulle in och simma. men såklaaart var det tävlingar och stängt. så det blev inget med det. jag städade lite på toaletten och mitt rum innan jag och fredde drog hem till honom. vi laddade upp för filmkväll och så blev det. mysigt. 

igårkväll blev det andra avenyn och jim carreyfilmer. jag och fredde tränade på bozgymmet och jag körde fullt ut och hade feting träningsvärk idag. men det är det värt. det var så skönt efteråt kan jag säga. även om benen vek sig under mig.

jag har tänkt på en sak. JÄDRAR vad detta år har gått fort. de senaste två åren har svept förbi fortare än några andra år. jag undrar vad det kan bero på. kan det vara att gymnasiet varit så mycket roligare än grundskolan? att man haft så mycket roligare saker att göra, att få hålla på med något man verkligen älskar. därför har tiden gått fort som fasen.

fredde har också bidragit till att tiden gått så fort. att få vara med honom och nu få träffa honom i princip varje dag. han är underbar....

... vilket mina vänner också är. rena fina ariel-vänner. närå. jag ville bara uttrycka det ännu mer så ni fattar hur jädra bra de är. hm. ja. det tycker jag!

oboy vilket känsloladdat inlägg!

Hello agaaaain!

hmm, vad är det som luktar så unket? en sur, lite frän doft som ättika blandat med klister ungefär. jomen nu vet jag. det är min blogg som jag struntat fullständigt i de senaste två månaderna och två veckorna. men nu är det dags igen. ska väl yttra mig sådär.. när jag verkligen känner att jag vill berätta något.

de senaste veckorna har jag saknat någonstans att skriva. jag har gått runt och tänkt på massor med viktiga saker. nu är det helt borta.

jag har inte alls mått bra. verkligen skitjobbigt har det varit. det är på bättre vägar nu. men riktigt helt okej är jag då INTE. känns i hjärtat, i huvudet som ibland inte orkar tänka, ilskan som bara blossar upp ibland. okej, nu beror dessa humörssvängningar på mens. det lustiga med mig är att jag får denna pms då jag befinner mig i "helvetesperioden", inte innan. i onsdags blev jag svinförbannad när jag bäddade sängen. allt bara gick fel. jag tappade telefonen som hänger på väggen ner på golvet då jag hade skjutit ut sängen för att kunna rätta till min sänggardin (eller vad fan nu det heter). jag svor fyra små blödande svordomar och bankade telefonen i sängen. jag hoppas att ingen ringde hemma just då.

fredde blev skiträdd! jag såg skräcken i hans blågröna ögon och insåg att han nog aldrig kommer förstå sig på mitt humör när jag har mens. det skiftar från skitglad till helt förstörd eller rasande.

haha, jag antar att det är knappt någon som kommer läsa min blogg. vi får la se.

idag ska jag och mazzan dra på birsta city, sen gå på bio. så jädra najs att få hitta på ngt med henne igen :) kommer verkligen bli roligt. vet inte vilken film vi ska se än men det kvittar. bara jag får vara med HENNE! min finaste finaste bästa vän.

näe nu ska jag gå till ett PA-möte. ha en bra dag!


RSS 2.0