VALBORGGGG! :D

Solen skiner, Hanna är glad. Valborgsmässoafton. Den kommer firas tillsammans med Fredde. Vi ska ner till Bosvedjan och se på brasan sedan vandrar vi bort till City Krooooss och köper smarriga grejer. Chips, godis. Ja detta blir vår lilla lördag eftersom vi inte kommer få tillgång till godis på lördag. Då är vi i Umeå.

Aja, efter City Gross vandrar vi hem igen och ser på Playa Del Sol. HAHAHAH älskar serien. Tommy är så jäkla rooolig. Och Linn och Sandra. Och Steffen. Hahaha! Jag kan inte skriva ut några speciella citat för man måste ha sett det för att fatta hur roligt det är.

Det blir mysigt. En mysig valborg blir det. Tror banne mig det blir den mysigaste hittils!!!! :D

Snart kommer Fredde upp hit och då ska vi gå några varv runt ryggis i snabb takt, sen har jag gjort klar min gympa. Och då är det bara att gå hem till Freddiiiiis! :D :D :D han lär träna på körteorin. Funderar skarpt om jag ska se på Myggan medans ;) haha.

Hejdå!

Utbrott!!!

Jag har nästan alldeles nyss fått ett litet utbrott på personerna som bor i detta rum. De har skrikit, kastat en stor gummibandsboll i golvet och varit allmänt jäkliga medan jag försökt plugga i ARBETSRUMMET. Så jag ställde mig och började gorma lite. Tyvärr kom en del svordomar med men.. jag blev skitarg. Så jag bara slängde ur mig det. Jag är less på att de alltid ska fäktas med metallstänger som ska hänga nedanför whiteboarden, slå med pinnar på väggen, kasta den där bollen upp och ner så man får den i nacken tillslut (tro mig, jag har fått känna hur det känns med en stor fet tung boll av gummiband som kommer rätt på nacken då man sitter och arbetar). Jag är less på att de alltid ska stöka ner. Stolarna står överallt. Papper på bord. JAG VILL INTE BO HÄR. Det är ett jäkla arbetsrum men de verkar tro att det är ett uppehållsrum. Bara för att man har två timmars lunch innebär inte det att ALLA springer omkring och tjoar i rummen. Vissa vill kanske plugga och det kanske inte gååååååååååååår i den förbannat jobbiga miljö som ger mig huvudvärk och tinnitus hela tiden. Jag må vara mesig men den som kallar mig det borde sitta i vårat rum. Då blir man rätt pissed.

Åhhhhhhh. Tack för att jag fick slänga ur mig det där. Luften är fri, luften är fri.

Vi går halva veckan denna vecka. Skönt. Lov torsdag-fredag. I helgen far vi upp till Umeå till mormor och morfar. Det blir mysigt. Då ska jag släpa ner Fredrik till sjön och gunga gungbräda :D Haha! Och så ska jag fråga mormor om jag och Freddis kan få baka kakor till fika och sånt :D det har hon säkert ingenting emot. Vi kanske åker på stan med, who knows. Annars är det skönt med Mullsjö för där kan man bara vara. Det är tyst. Man sover bra där. Det luktar gott. Det är en flykt från storstadslivet.

Jag hatar verkligen måndagar. De är så otroligt tråkiga. SKITTRÅKIGA! Det är liksom att lama på i skolan, släpa sig hemåt, sitta vid datorn, sova. Tisdagar är nästan ännu värre. Då står man en dag efter den första dagen på veckan och en dag innan onsdagen då halva veckan gått. USCH FÖR DET. I don't like it. Men nu blir ju måndagen som en onsdag eftersom vi bara går till onsdagen denna vecka :D

Nu ska jag kila. Ska på nåt jäkla seminarium. Jag vill ha sommarlooov. Sen ska jag ner till stan till körskolan och hänga med Fredde på hans körlektion :D

HALLÅÅ!?

Jag hatar när man vant sig vid att kliva upp tidigt på vardagarna och så kan man inte sova på lördagmorgon istället. Jag vaknade halv åtta. Jippie. Jag gav upp vid åtta, sa till Fredde att han för all del skulle sova vidare och att jag väcker honom sen. Hoppas han inte störs av tangentbordet. Neeeeeeeeej just jaaaaa, han kan ju sova när grannarna borrar i cement ;p ingen fara här inte!

Solen lyser idag också. Helt fantastiskt, en veckas sol. Hoppas det blir varmt. Igår när vi åkte till skolan (jag körde!!) så sa mamma att det väntas bli oväder. Kanske imorgon. Det hoppas jag inte för då ska jag och Fredde bort till Bänkås och grilla korv. Mys!

Idag blir det nog en väldigt slapp dag. Lördagarna = favoritdagarna. Vi ska äta frukost, göra amerikanska pannkakor till lunch, moppa oss ner till Birsta city, köpa något godis och sen hem till Freddis en stund innan jag far till familjen Bohlins på middag. Brukar alltid vara lyckat. Men nu är det ju så att jag inte varit med ett tag... som beror på mig själv faktiskt. Jag har lovat massa andra att vara med dem före. Men denna gång ska jag åka dit.

Jag träffade en gammal klasskompis igår!! Det var så härligt att se henne igen, det var evigheter sedan. Lika glad och sprallig och lockade fram skrattet ur en på en gång! :D

Funderar på att koppla in hörlurarna och se någon film på Freddos dator tills han vaknar. Detta suger. Ingen annan är ju vaken ens.

Ciao!

Roliga japaner

Haha alltså ni måste bara kolla på dessa japaner. De har satt upp en dold kamera i ett avslappningsrum och vips så händer något överraskande. Och det är så jäkla roligt att se hur paff de blir. Hahahahah!


Yay! Kanondag!

Tjohoo. Igår blev det en väldigt märklig dag. Efter skolan drog jag ner till stan, träffade Fredde en stund. Satt ett tag på navet, sa hejdå till honom och åkte hem med bussen. Jag gick hem från Ögården (mespromenad men vadå ;p) och när jag kom hem så var jag ensam hemma. Trodde jag. Jag gick ut i köket, öppnade diskmaskinen med starka förhoppningar om att den var utplockad. Det var den inte alls det. Så jag gav ifrån mig en avgrundsvrål av besvikelse, slängde igen luckan och någonstans hörde jag att det gick någon mot köket. "Det är väl pappa" tänkte jag... och in kommer FREDDE! Hahaha, han hade tydligen åkt med sin moppe hem till mig och väntat. Både Jakob, Petra och mamma visste det men inte jag. Så jag såg minns sagt ut som ett s-liknande frågetecken när han kom gåendes in i köket som det inte alls var något märkvärdigt med det. Haha!

Självklart blev jag glad. Fredde sa att mamma hade frågat om han ville äta med oss ikväll. Så jag och han satte oss framför tvn, sen tog vi hans moppe in mot wii för att tanka. Han hade ingen extrahjälm med sig. Så han fick först ta min slalomhjälm och slalomglasögon. Och eftersom det var kallt så tjockade jag på honom pappas stora ylletröja. Men jag kände mig så taskig som fick ta hans braiga hjälm och han fick min pinsamma slalomhjälm så jag bad honom stanna.

Efter många om och men så åkte vi vidare, jag hade min hjälm och han hade sin ;p Vi for och tankade och han sa att det var lätt att köra med mig för jag lutade mig åt rätt håll i kurvorna :D haha bara såna komplimanger gör mig skitglad.

Vi åkte hem igen och åt veggie-lasagne. MMMM! Mamma kan verkligen laga mat alltså. Tyckte det var så gott!!! Det vart en sen middag. Jag gick och duschade, tvättade håret, gjorde mig klar för att sova. Jag sa till Fredde att han kan ligga hos mig tills jag somnar och sen åka hem. Det slutade med att jag frågade mamma om han fick stanna kvar över natten vilket gick bra. Så han tog ut linserna, kröp ner bredvid mig. Vi låg och tjattrade en stund sen somnade vi, väldigt snabbt faktiskt. Så mysigt att sova med honom. Mamma är verkligen supersnäll mot mig nu!

Idag har vi hittils haft kreativt skrivande i skolan. Tycker det är så SKITKUL!!!! Resten av dagen ska vi kolla på PA-redovisningar. Det är intressant faktiskt. Tíden går assnabbt. Sen ska jag ner på stan med Freddan och kolla på kläder. Några linnen och en brun kofta kanske. Nice. Sen drar vi hem till honom och softar på. Friday night! Mys! :D

Imorrn ska vi på middag till Bohlins!!! Skitkul! :D <3 Jag ser fram emot det.

En sak minns jag med värme. Det var när jag och Fredde hade vart tillsammans i typ en månad och så for vi upp till hans mormors och morfars stuga en natt. Vi tog med oss plopp och dumle och såg på "Göta kanal 2". Och jag har ju alltid haft det svårt att käka karra inför killar. Men jag märkte att hur mycket dumle och plopp jag än åt så sa aldrig Fredde någonting. Jag tror det var där den tryggheten med att äta vad man vill med honom kom med i bilden. Han sa aldrig något och han skulle aldrig säga något. Han är trygghet. Jag älskar honom. Detta ska vi göra om om några helger. Plopp, dumle, Göta Kanal 2, gå ut på bryggan, solen skiner, vattnet är spegelblankt. JAG LÄNGTAR!
image9

Magen.. :(

Tack Freddis för snygga headern! Älskling! <3

Usch, min mage mår verkligen inte bra. Den kniper och jäklas om vartannat. Jäkla skit att det ska vara  såhär! Är så less!

Idag och imorgon-eftermiddag blir slappt. Eller inte slappt, utan roligt! Vi ska se massa spännande PA-redovisningar. Det blir najs.

Nu ska jag gå med Maja till sjuksyster och hämta huvudvärkstablett..

Solen skiner, glada miner

Solen skiner hela tiden alltså! Såååå härligt. Och idag kommer det tydligen bli typ 12 grader ute. Vi ska vara ute på gympan. Hääärligt!

Ööh, samtalsämnen till Hanna, tack! Kommer knappt på något. Kan ju berätta om gårdagen.

Jag och Freddis tog en promenad hem till honom, och när vi kom hem visade det sig att nu fick han köra moppen. Den var helt klar. Så vi körde en bit. Så mys att sitta tätt bakom honom. Men det vart lite kallt om benen. När vi kom in så såg vi på andra avenyn. Spännande, sorgligt och bra - älskar det där programmet. Vi käkade köttbullar och sås, sen såg vi på resten av filmen "Thirteen". Jag for hem vid kvarti tio. LÄNGTAR TILLS JAG FLYTTAR DIIIIT!!

Nu måste jag gå på skitmatten. See ya.

Mycket bättre!

Jag mår mycket mycket mycket bättre nu. Förmiddagslektionen gick bra, jag har läst i kultur och idéhistorian så jag fattar vad det kommer snackas om på dagens lektion, jag ska snart sjunga (nervöst) och det har fixat sig med en sak som var jobbig nu imorse. Tack för att ni lät mig gnälla lite imorse. Nu är allting heeelt najs. Solen skiner, glada miner.

Jo. Jag ska sjunga. Hallelujah. Det är en pianogrej egentligen. Björn har uppgift att kompa mig på piano och jag ska kompa honom. Låten han ska sjunga är "Pärlor" med Kent. Underbara älskade Kent. Ska strax ut i musikhuset.

Har värmt upp lite. Stretchat tungan (haha) och masserat käkmuskler och nackmuskler så rösten kommer fram.

Just nu längtar jag bara tills dagen är slut och jag och Fredde får gå hem i det fina vädret till honom, se på andra avenyn och mysa bara. Ta det lugnt. Inga läxor för min del. SKÖNT.

Nu ska jag öva.

ÄLSKAR DIG FREDDIS <3
 
Hanna fredde

Tisdag 22/4 - morgon (gäsp!)

Jag är helt död i hela huvudet. Det är som en smörsopp som drar åt sig mängder med vatten. Kollade nyss på jesper.nu. Även att de har en "snyggast" också. Där får man smakprov på massor med...elaka kommentarer. Jag visste seriöst inte att främst KILLAR kan vara så omogna. Killar som skriver till tjejer att de vill sätta på henne. Killar på 18 år. Så töntigt. Ja, varför gick jag i huvudtaget in där?

Snart kreativt skrivande. Jag älskar lektionen. Men just idag skulle tillochmed en tivoliresa låta jobbigt i mina öron. JAG ORKAR INTE. Tur att solen skiner annars skulle någon hitta mig i någon buske utanför skvadernområdet alldeles nerregnad, lerig och självklart skulle jag ligga där och SOVA.

Skyll dig själv, Hanna. Alltid skyll dig själv. Ja, jag skyller mig själv.

Förlåt mitt lilla morgonhumör. Hoppas det går ÖVER.

Efter förmiddagslektionerna ska jag trycka skiten som ligger i vårt arbetsrum i ansiktet på idioterna som EGENTLIGEN stökat ner här.


Åhh!

Sådär. Har alla hittat hit? :D Kommer nog ta ett tag innan jag blir vad vid blogg.se istället. Lite mer funktioner och smått och gott. Yummi.

Tycker designen som Joakim gjorde var riktigt jäkla snygg faktiskt. Han är duktig på det han! Och Fredde fixade till det som krånglade också. Tack för allting! :D 

Nu blir det att sova och upp imorgon pigg och glad. Ska till Fredde efter plugget och se på andra avenyn.

Sängen väntar!

Ha de!

Tack Joakim Forsberg..

... för den nya snygga designen! Och hej alla som läser nya bloggen. Mycket bättre med blogg.se . Känns more fresch konstigt nog. Säger inte att ni som använder ngt annat är ofräscha eller nåt ;p

besök gärna Joakims blogg: http://joakimforsberg.blogg.se

RSS 2.0