Lite lunarblogg, lite helg, lite skit

har återupptagit läsandet av mina lunarbloggar igen. jag skrattar, rodnar, tar mig för pannan och slår mig hårt på låret om vartannat. hallå?! vad skriver jag? eller vad har jag SKRIVIT? det ser ju så otroligt patetiskt ut. de där vidrigt fåniga skämten. detta är ett svårt erkännande men jag var så sjukt... BARNSLIG! vilken tur att de där bloggjävlarna endast visas för vänner. sån äckligt grym tur. om jag visade dem offentligt hade jag nog blivit rätt ökänd här i sundsvall. eller f'låt. ökändARE. närå.

sitter och tjagglar tuggis. helgen blev ju som den blev. skratt men 10 gånger så mycket gråt. tror itne jag ska ta upp mer. den har varit jobbig. maja lyste upp tillvaron fredag-lördag. tack än en gång min vän. tack för allt <3

jag är iallafall stolt över mig själv. den där saken jag haft i ett år går så mkt bättre nu. okej, det sket sig igår. men jag har vart fri nästan en hel vecka och har ingen som helst lust att hamna där igen. därför gick det förbannat bra idag att lägga band på sig själv. det trodde jag då visst inte. trodde att det skulle gå åt helvete. men jag peppade mig själv till miljarder att inte göra så! att ge mig fan på det rent ut sagt. bra! :)

alltså. nu är jag sådär jobbig igen och vill veta vilka som läser min blogg. jag tycker ALLA som läser den ska trycka på "Tyck vad du vill!" och kommentera detta:
1. vem är du?
2. varför läser just du min blogg?

två små sketna frågor kan ni svara på! det vet jag! it is so simple. orkar ni läsa så orkar ni banne mig berätta vilka ni är också! ;p



Sluta..

sansa dig, snälla. du kommer upp i mitt rum och skriker på mig för saker jag har det jobbigt med, du säger att jag ska SKÄRPA mig. det är ju inte så jävla lätt att skärpa mig. FATTAR inte du det? du vill att jag ska fatta. men hur ska du kunna fatta då? jag vet inte. just nu skriker mitt hjärta för det gör så ont ont ont av orden du säger. ena stunden låter du så mild. andra stunden kastar du skit på mig och försöker tvinga mig till något. och säger "vi vill dig bara väl". jag vet det. men aldrig trodde jag att det där att du vill mig väl gjorde så ont. aldrig. du orkar inte med mig längre, jag förstår det. dottern som inte blev nöjd med sig själv pallar du inte längre.

en skitdag har det varit. men ändå ser jag hoppet i kvällen. maja och jag. mot hela världen. åh vad jag tycker om henne. min lilla pingla. hon kommer vid fem-halv sex. vi ska se på film, dricka cola och ha allmänt tokroligt. jag ler ett sprucket litet leende för mig själv nu. maja. min finslipade diamant <3

andra dagen utan smink faktiskt. känt mig apful. särskilt när två pupphuvven tittar och skrattar åt mig. men jaja. en snäll prick som heter pontus sa att det var avundsjuka. han sa massa fina saker som gjorde mig glad. ni runt omkring mig säger så fina saker. tack! jag behöver de just nu. mer än ni anar. 

fan, jag måste sluta gråta nu. känner mig som en jävla lipsill. en sill som snart heller inte orkar så mkt mer. nu måste jag skärpa mig. torka tårarna. hanna, du har ju trots allt inget att vara ledsen över? eller huur då? jaa jaaaag vet inte.



Återblick på lunarbloggen

jag har suttit inne på lunar och läst mina gamla bloggar. började asgarva åt vissa saker. bland annat åt min lillebror jakob. 

jag: *en person* går på kristna skolan oasen"
jakob: kristna skolan och asen?

haha eller..

jakob har nyss ätit middag, korv med mos.
jakob: tack för maten!.. och potatismoset..

lika stort fan av potatismos som jag ungefär ;)

men jag blev sur på mig själv. ser hur jäkla fåniga skämt jag försökte göra i min blogg. typ "idag tappade jag en biljardboll på tån.. :(" och sen dagen efter "idag tappade jag en biljardboll på tån igen :p". hahaaahaha. så fånigt! ingen jävel lär ha garvat åt det. jo kanske. åt min totala "humorlöshet" på den tiden. inte ens jag själv garvade åt det. *suuuckar djuuuept och himlar med ögonen åt mig själv*.

läser också om tiden då vi hade datorkunskap med roger. hahahaha han är så skööön! för honom finns inga goda morgnar om man säger "god morgon" till honom.. och när han står och undervisar och gör speciella rörelser med armarna kunde han säga saker som "oj, här står jag och smygheilar lite". där snackar vi humor. varje datorkunskapslektion blev minst ETT gott skratt! när klasskompisarna som satt långt fram snackade med honom kunde han slänga sig upp på bänkarna för att höra bättre :D haha jag var nära på att ta samhällskunskap b som individuellt val bara för att han var lärare där. men jag tycker inte det är så roligt så jag bangade.

ni vet vem rufus wainright är va? :) han sjunger bland annat hallelujah. jag är fäst vid honom. speciellt "he aint heavy" och "greys garden". har lyssnat sönder båda ikväll. lyssna ni med. ni ångrar er inte, säger jag bara.

det gick ju inte alls bra att sluta med lightläsken. dock är det liiite mindre på veckorna iallafall. ikväll blev det inte så lite. 1.5 liter flaska zero. HAHA. har sprungit och kissat 8 gånger sedan jag drack den där. hör hur magen riktigt fräser sönder av alla kemikalier. men vad gör man? det är ju så gott och så icke ångestframkallande! men ack så dåligt. mina föräldrar riktigt gormar CANCEEERFRAMKALLANDE så fort jag har ett glas med lite brunt i botten av den pyttelilla lightcolaslatten.

nu måste jag slå en drill igen. ha de! 



Hallååå?! Respekteeen?!

tjännamåårs!

jag är så sjukt äckligt less på människor som inte har någon respekt. tog idag en promenad in till vicentrum. på busshållsplatsen satte jag mig tillrätta och njöt av klar luft och skinande sol. då kommer en jädra gubbe och sätter sig bredvid mig i busskuren och tänder en cigarett. röken blåser mot mig såklart. jag är tvungen att ställa mig upp för jag pallar inte den där röken tätt inpå mina ärtformade näshål. om man är rökare ska man ta hänsyn till andra också! faktiskt! är man så tvungen att ta den där ciggen så kan man väl göra det där ingen står. tänk om jag vore asmatiker? nu är jag inte det, men det är många som är det! dessutom vill inte jag lukta rök heller. 

dock hämnades jag lite. jag fick syn på mitt gröna lilla äpple i väskan. "hööhööö!" tänkte jag och började äta på äpplet. jag smaskade också mer än vanligt. tänkte på pappa och petra som hatar när jag äter äpple för det låter så mycket. krisp krisp krisp. jag fick några sura blickar från rökargubben. jag blängde tillbaka och fortsatte smaska. 

nu kanske ni tycker att jag hämnades. vilket jag också gjorde. hämnden var ljuv. och god. och saftig. och mkt bättre än en pinne med över 50 cancerframkallande ämnen.

ja förlåt att jag gnäller. men jag satt så fint där i solen och så kommer det någon som vill ge mig lite stickande rök i nyllet. jag tar inte det. jag tycker det är dåligt. rökare är också människor, jag vet, och har lika rättigheter som alla andra. men envisas dem med att röka i ett trångt utrymme tillsammans med andra (några kan vara asmatiker som sagt!) så kan de faktiskt gå en bit bort. sådeså!

dagen har annars varit bra. har tränat med sandra och snuff. och efter ett tag kom björn också :) körde hårt! det gjorde vi alla! 

äsch. nu ska jag gotta mig i en kopp te. man tänker så bra då! särskilt med 1000 små saketter ;p nja.

ha det fint!



Torsdag = lycka?

på torsdagar känner jag mig rätt lycklig. det har alltid varit så sedan jag började på skvadern. det kanske är för att vi har sovmorgon varje torsdag. då har man fått sova ut ganska rejält och är pigg hela dagen. vette tusan alltså. idag känns det som om de mesta av mina problem rett ut sig någorlunda. man ska ju inte tänka att det blir bra på en gång. men en sak som följt mig under ett år nu har jag fått mer kontroll över. den s.k. skiten, som jag kallar det. tro nu inte att det är FREDDE som är skiten ;p jag kom på det nu. att det låter som att NÅGON följt mig under ett år. det är NÅGONTING som följt mig under ett år och som sagt, jag börjar få pli på det nu. och det är så skönt. det har verkligen varit hemskt jobbigt, sugit all kraft ur mig, yeah you know!

ska gå och borsta tänderna nu. och INTE sminka mig. jag vill vila mina små ettriga ögonfransar någon dag eller två. visst, jag kommer känna mig stenful, eftersom sminket blir någonting man MÅSTE använda när man väl börjat. jag känner mig ful utan. men men. orkar inte lägga så stor vikt på det nu. det kommer kännas skönt i mitt fejs iallafall! ska smörja in mig med garnierkrämen som luktar gurka!!! :D det är gräääjär det!

nu ska jag som sagt borsta gaddarna. älskar känslan i munnen efteråt. man drar tungan över tänderna och så gnisslar det nästan för det är så rent xD haha. sen ska jag ta mitt pick och pack och ta en promenad in till vi där jag tar bussen till skolan och gymmar med sändri och snuff!! :) 

ha de bra allihopa!



Private emotions..

kan ju inte släppa akonlåten "right now (na na na)". haha han har sån rolig, nästan lite gullig sångröst. loulou i idol låter ibland som honom. usch vad lite jag har att skriva just nu känns det som.

jag mår inte riktigt bra. jag känner det inombords. en stor klump av något som gör ont, svider, gör mig riktigt jädra gråtfärdig. är så trött, så vidrigt trött. jag sover inte för lite. det är skiten som gör mig trött. alltid sträva efter det där målet som mamma höjt med 2. egentligen vill jag ju inte det. men jag vill inte heller bli kvar hemma p.g.a. målet. jag hatar det där målet mest av allt. men jag plågas hellre till jag når det. ni får kalla mig exakt vad ni vill. att jag är sjuk, rent av dum eller vad tusan som helst. jag säger bara tre ord och det är "ni vet inte". 

ni vet inte. det är inte många som förstår det där. ingen verkar vilja förstå heller. det kan jag fatta. jag vill inte att mina kompisar/barn/familj ska går runt och försvinna mer och mer. vill självklart inte det. vill bara göra allt jag kan för att stoppa det. men det är svårt. det är svårt att säga till ngn som avskyr sin kropp att de duger precis som det är. jag blir glad för stunden när folk säger så till mig. 

när jag befinner mig i en sån här svacka kommer jag ihåg allt skit folk sagt också. idag t ex på bussen så satt jag i baklängessätena. en bit längre bak satt två killar och snackade. jag iakttar dem lite vaksamt. de båda kollar på mig. bara för ett ögonblick. då tänker jag på den där gången en jävla idiotkepskille och hans kompis satt på bussen. idiotkepskillen pekade på mig, viskade ngt till sin kompis. de båda satt och glodde och skrattade åt mig och jag ville bara dö. kröp ihop i sätet. kände mig som ngt slags fult objekt folk tittade och pekade på. kmr ihåg en kille som fick med sig hela sin syskonskara och kallade mig för äckel! han kunde titta på mig, säga till sina kompisar "titta, där är äcklet!". en annan sa "tjockis", en annan försökte putta in sin kompis i mig som fick panik. 

åh jag hatar att känna mig såhär.. som en.. en.. MARTYR. ältaältaälta. men det är inte lätt när det är svårt. som man säger. 

men ibland ler jag för mig själv ändå. då kommer minnet av alla underbara runt omkring mig som sket i de där idioterna, som fick mig att må bra mitt i all skit. 

minns med ett skratt när jag nyss flyttat till denna jädra ö upp på bänkåsvägen. det var sommarkväll, min granne och några fler snälla på gatan var ute. jag cyklade runt barfota på min lilla cykel. var 10 år då. plötsligt så får jag bara lust att stoppa fötterna i hjulet för att se vad som händer sen. självklart gör jag också det. det tar tvärstopp och en grym smärta ilar från fötterna och uppåt. haha dumma unge! började snorgråta såklart. pappa kom utspringande och bar in mig i sin famn. min granne sa något i stil med "SHIT vad hemskt!" när jag föll framlänges. efter det blev han och jag goda vänner. många trodde vi var tillsammans. detta med att ha kompisar i motsatt kön har varit väldigt laddat tydligen.

när jag säger till vissa att "idag ska jag fika med martin (min bästa killkompis)" så får jag väldigt menande blickar och frågor som "jahaja, vad säger fredde om det då?". jadu. vad ska han säga? han kan inte säga så mycket. för han VET hur mkt martin betyder för mig, vilken bra vän han är och hur jag ser honom. fredde vet också att det är fredde jag älskar. han litar på mig. 

jag bangar inte för nya vänner, tjejer och killar är inbjudna i mitt liv. som vänner. och det funkar så jädra bra. nu ska jag nog ta mig ett bad. måste tänka lite. synd att man inte har ngn musik bara. får duscha istället. kanske göra en hårinpackning. krypa ur den här svarta byxdressen. den är skön. lite jobbig bara. man måste knäppa upp en del knappar när man ska på toa. 

jag längtar till helgen. den kommer bli skitkul! :) 



Paulina!

sminket har runnit. tårarna har runnit. känslorna har runnit. paulina, vilken tjej. kommer upp på scenen på lunchmusiken och bara sjunger rätt upp och ner. vilken sång alltså! ni som inte var där tycker jag riktigt synd om.

hennes låt och sång tillsammans med karin på cello la sig som en varm filt runtomkring mig. alla känslorna bara vällde fram. allt som var jobbigt kom ut genom mina ögon, kändes det som. så jäkla vackert. jag är mållös. paulina, du kommer gå långt! ta chansen!

jag vill bara tillbaka till aulan. sjung den igen.

Surprise!

har inte vart så duktig med teorin idag alltså. har istället chattat, tagit fula bilder, kollat runt på olika hemsidor och tydligen måste det varit tuuuusen gånger viktigare än att göra tre faser i teorin. dumma kossa! 

jag har suttit och tänkt lite på glada och bittra överraskningar. att jag fick mvg i svenska a i ettan var en glad överraskning, för jag trodde att jag kammat hem ett vg. men man behöver det där mvg:et ibland. vg är så bra det med. och g! men jag vill ju bli barnmorska och det krävs ju ganska (hm) höga betyg till det. därför lyser det där mvg:et upp allt. en bitter överraskning var idag. jag stod och hängde tvätt (fyfasen, jag hatar att hänga tvätt då de blöta kalla kläderna klibbar mot huden) och skulle hänga upp ett påslakan. det var VÄLDIGT tungt. så jag kollade i påslakanet och hade mamma pulat in massa annan tvätt också. mer att hänga upp. men när jag tänkte att det var sååå jobbigare för mig, blev jag plötsligt så bitter på mig själv istället. 

jag ska då bara hålla käften. det är ett minimaliskt problem. ungefär i sin höjd med "fan, jag bröt en nagel, guuud asså!". det finns barn som ligger och krälar på backen just nu i andra länder som har det SKITJOBBIGT. de orkar inte gå av all hunger och törst. och här sitter jag och gnäller över lite extra tvätt. jag borde fan få stå en hel dag och bara hänga tvätt! ja! allvarligt! 

jag hatar att hänga tvätt. men jag tror också att t ex barnarbetare hatar att sy kläder och om de råkar börja blöda så vet dem att nu jävlar ryker händerna ner i en kittel med kokande OLJA för att snabbt få slut på blodet. ingen vill väl gå igenom något sånt? näe, tänkte väl det. jag står hellre i en hel månad och hänger tvätt, lagar vidrig mat och äter den vidriga maten istället för att sitta där och sy kläder och veta att minsta felsteg så jag börjar blöda så blir mina händer helt söndersarjade, helt friterade av den där oljan. 

vi borde vara lite mer tacksamma. säga "skit samma, det löser sig" och rycka lite på axlarna om man bryter den där attans fina nageln, eller hänger tvätt eller vafan som helst. något litet sketet bara. ni FATTAR!

nu ska jag sluta fundera. hör hur hjärnan sjuder av aktivitet.

Familia!

satt och tänkte lite och fylldes plötsligt av sån kärlek till mina syskon. hela min familj också för den delen! ni betyder så otroligt mycket för mig ska ni veta! glöm aldrig det. söta mamma, pappa, petra och jakob som alltid vill finnas där! <3 puss på er allihop!



Tuggisgummis och annat flummis

fasen. varför lär jag mig aldrig. JAG SKA INTE VRÅLTUGGA TUGGUMMI! nu har jag gjort samma sak en gång till. köpte ett extra tuggummipaket. kruxet är ju att jag inte kan tugga två åt gången. måste ha typ en stor jäkla tuggummibulle i kakhålet för att bli nöjd. nu låter haniebananies mage som kärnkraftverket i tjernobyl. NÄR DET SPRÄNGDES! ikväll kommer det låta ännu värre. en kompis till mig sa idag "min mage knorrade SKITMKT på lektionen idag!!! tänk om någon trodde jag fes!". haha var inte orolig lilla vän. skulle ngn höra min mage NU så skulle ingen tveka att jag la av en riktigt megaprutt. om man nu kan prutta inne i magsäcken.

jag är nog själv en enda stor prutt. garvar åt allt som ens stavas till fis. igår tillexempel. jag och fredde tjafsade lite. vi hade gått och lagt oss och han låg in mot väggen och surade medans jag låg med ansiktet utåt och surade. plötsligt låter det SKITMKT från freddes håll. det verkligen dånar och har ett sånt där riktigt fjärtaktigt läte. typ PRRRRRRRRRRRR!!!

jag börjar ju såklart asgarva. tänkte att "nuuu jävlar överträffade han sig själv och slog allt som har med brakskitar att göra!". jag skrattade och skrattade så tårarna rann. fredde sa inte ett skit, han fattade ingenting varför jag skrattade så mkt. "hahaha f...f...feees du?!!?! hahaaahah" skrattade jag.

"NÄE DU! jag andades in genom näsan. har svårt att andas just nu och så är jag lite snorig!" och då började jag skratta ännu mer. hur kul är det inte då? :D en pojkvän som kan göra luktfria rackabajsare genom näsan. hahahahaha ohohoho. jag är så jäkla barnslig när det gäller sånt :D annars tycker jag att jag är väldigt mogen av mig... HAHAHA.

nu ska jag sluta skratta åt freddes nospruttar och ta och göra lite TEORIFASER till KÖRKOERTET för jag har HALKBANA den 25 november!!!! :D 

hej svej böcklingpastej!

Tack för en bra kväll (..och ett dåligt samvete)

jag är så sur. så fruktansvärt ARG på min mor just nu. varför kan hon inte unna mig att ha kul?

jag måste först berätta att kvällen igår vart riktigt lyckad. jag och kim tog bussen till stan och mötte upp karla och hennes kompisar. sen drog vi till en tjejs lägenhet, hon hade tydligen gått i samma klass som martymartin :) vi förfestade lite. drack en och en halv cider ungefär och lite sprit. usch, inget vidare med spriten. men jag kände liksom "nu ska inte jag dricka mer" så det vart cola för mig. kanske smakade lite mer på den där spriten men absolut inte alls mycket. vi drog på bk vid halv tolv-tolv. först var det dött. sen fylldes det lilla dansgolvet mer och mer med folk. jag mådde bra. var glad, inte för packad, dansade hela natten lång. fick fina komplimanger av folk runtomkring. jag blir ju så glad. 

och jag minns allt. inga minnesluckor. inga spyor. det var hur jäkla roligt som helst. och jag är verkligen tacksam att fredde kom och hämtade mig vid tre. tack älskade du. 

men glädjen spricker. tack mamma. jag vet att jag varit ute ganska mycket nu. först en helg, sen stannade jag hemma en helg, sen två helger i rad. fattar inte du att jag vill komma ut med mina kompisar också? jag har suttit framför en tv så länge jag kan minnas med godis, chips och dricka varje helg. det är inget helst fel på det. det är verkligen mysigt att göra sånt med fredde och ibland andra kompisar. det är bara det att nu vill jag ut också. ut och dansa, klä upp mig, tjoa med kompisar. inte varje helg. det kommer inte bli så. kanske en gång i månaden. men jag blir så förbannad att du inte ens kan unna mig det, mamma. jag sa tusen gånger att jag KAN ta nattbussen för jag tyckte så synd om fredde som skulle hämta oss inne i stan klockan tre. men han ville. jag kan inte göra något mer då. men ändå sitter du och klagar att jag beter mig dåligt, att jag utnyttjar freddes godhet att hämta mig inne i stan, att det inte är kul för honom att jag går ut med mina kompisar VARJE HELG. VARJE HELG?!? SKÄRP DIG FÖR FA-AN! jag får sämst samvete för att jag har roligt med mina vänner. men det är väl det som är meningen. 

RSS 2.0