Svag tös

usch. vaknade helt svag i kroppen imorse. trodde det var ett vanligt blodsockerfall eftersom jag skakade så mycket. men näe. det känns som om det vankas magsjuka. vad roligt. verkligen. särskilt när jag ska ut ikväll, sedan pimpeltävla imorrn hela dagen sedan åka till ÅRE i tre dagar med mamma, pappa och min syster på söndag.

då passar ju en fet magsjuka bra nu. men som sagt, det är ju inte säkert. detta illamående kan ju bero på något annat. hoppashoppashoppas.

det blir fest ikväll iallafall. budget så det bara sjunger om det. det ska fasen inte gå åt mer än 200 ikväll. dock kommer det göra det. men ja. 250 iallafall. det är budget om man jämför med andra kvällar. då det gått åt 400 spänn. det är onödigt. bränna bort nästan halva bidraget på dansvatten. alkohol. fast inte bara.

nu går jag och lägger mig i vilorummet igen. är ledig på förmiddagen. det tackar vi iallafall för. tack tack.

hejhej!


Sjiiietprat

vilken jäkla dag. var längesen jag kämpade så hårt. först 2 jädra varv i ryggisspåret. 4-5 km. jag slet som en brunstig TJUR att ta mig framåt men mina skidor var så jäkla.. blä. hade bakhalt hela vägen så det var att skeeeejta då. vilket också var skit. eftersom jag vrickade båda fötterna utåt hela tiden. måste sett roligt ut. 

en tjej. två skidor. två fötter ut från kroppen. vrickade.

plus ett tjock härligt skavsår på vardera stortå.....

sen simning på det. dock ett par timmar senare (thank you god... and mamma också för den delen). 40 längder. 10 bröst. 30 crawl. krååål. haha. det gick segt hela tiden. men skönt efteråt är det ju alltiiiied. så nu kommer jag sova skönast av alla inatt. med en kopp kvällsro-te. friggs. reklam! det är hur gott och skönt som helst. man blir som drogad såhär på kvällen. skönaste drömmarna drömmer man med det teet. haha.

sitter just nu och avnjuuuuter en spellista med akustisk musik som min vän johan skickade häromdagen. skitbra låtar! tänker även lite på morgondagen. ska ut på lyset med my friend kim! :)

snart går jag och nitar fredde. han munpruttar i armvecket och stör en BRA LÅT OCH HAN SKA DÖÖÖÖÖ. nä. men lite sur blir jag. sluta för helveteeee. JAG ÄLSKAR JU DIG EGENTLIGEN MEN JUST NU VILL JAG BARA STYMPA ÖRONEN PÅREEE! f'låt men ändå inte f'låt :p

ett blaagginleeeg med bara sjiiiitprat.

ni kan inget annat än att hålla med.





Skratt inatt och snälla vänner som jag känner

återigen och återigen det där löftet om att man ska blogga igen och bla bla bla. sen orkar man inte blogga på några dagar, som leder till veckor som leder till månader och så sitter man där och startar upp bloggen igen.

det har inte hänt så mycket i mitt liv. eller jo, blivit någorlunda bättre har jag. börjat simma har jag också. en gång i veckan till attt börja med. och som jag kämpade i torsdags då jag entrade alnöbadets lilla bassäng. först bröstsim 10 längder, sen de 30 sista crawl. det går så långsamt med bröstsim och jag vill ju att det ska gå fooooert. efteråt så bastade jag och mamma med varsin spygrön ansiktsmask, hårinpackning och det vart lite snack i bastun om hårfärgningar samt sönderpermanentat hår med de äldre damerna. det var kul. efteråt kände jag mig glad. utmattad, men glad.

igår, fredag, myste jag och fredde på med lite godis och film. sen satt jag uppe vid msn till typ två och snackade med två vänner. det var nog den bästa dagen i månaden för mig. igår. den började bra, höll sig bra under dagen och slutade bra. jag insåg att jag har väldigt SJUK humor. satt och skrattade väldigt mycket mitt i natten (tyst såklart). bland annat åt min kompis som var avundsjuk att jag kunde skratta så mkt. "om jag skrattar så nu kommer jag väcka alla och då kommer de bli arga och köra över mig med en gräsklippare" sa han och återigen fick jag mula in min tröja i käften för att inte börja gnägga.

näe men det var roligt. min andra vän mådde inte så bra så jag försökte få honom på bättre humör, rycka upp min fina vän som alltid har ryckt upp mig med när jag haft det jobbigt. det gick bra, han blev lite gladare vilket gjorde mig glad också.

näe, nu ska jag väcka fredde. mon chou. mitt lilla kålhuvud. min lilla husband. kyssa honom som prinsen kysste törnrosa.

som sagt, en bloggstart under inte allt för stor press här.

RSS 2.0