Lizzztan

nuuu tänkte jag göra en lista. fördelar och nackdelar med årets gatufest. hahaha fan vad drygt. men aja. det är ett måste.

fuuurdeelahr:
* bra musik
* bra artister
* god cider
* roligt madhouse
* träffade många man kände
* hade SKITKUL
* det var värt varenda krona
* jag blev inte bestulen iallafall
* jag kom undan regnet
* lärde känna nya människor
* fick gå där med maja och sedan de andra två dagarna tillsammans med fredde

nachdelahhr:
* minns knappt håkan hellström :'(
* baksmälla
* baja majorna (DE HADE FAN KLETAT BAJS DÄRINNE PÅ EN AV DEM)
* jag skämde troligen ut mig rejält när jag stod och räknade LÖV på torget...
* trängsel vid konserter = vätskebrist = hanna nästan svimmar = hanna måste kräkas på en baja maja
* osams med fredde
* kent var inte där
* frös på kvälla
* äckligt vin
* slösade massa pengar på karuseller när hela världen var en karusell redan..
* ömma tår dagen efter
* skrek fula (fylle-) saker till fredde :$

hrrm.


Hihiihihih

moget att beställa kläder i freddes namn. bedrägeri säger jag bara. så jäkla klantisch. för övrigt så sitter jag och steker i solen på altanen. så skönt. de stackars prickig korv-armarna måste få lite brun färg. hoppas nu inte att jag blir sönderbränd eftersom mitt vinterbleka skinn inte är sååå van vid solen.

jag träffade en efterlängtad kvinna igår. hon heter ingela och jobbar på vår skola, men nu har hon vart borta ett år. och jag mötte henne på väg hem igår efter fredde och hans familj släppt av mig i vicentrum. se jäkla skönt att se hennes leende igen. vi stod och småpratade ett tag. har verkligen saknat henne. kanske inte lika mkt som cajsa, men grymt mkt ändå.

föresten. kolla på denna kille. han gör kent's låt utan dina andetag helgrymt.


något mer var det väl inte... tror jag väl ;p

åuvör änd aaut.

Freedddddddddddd

haahahaha det är så jävla pinsamt men jag garvar som faaan åt denna youtube-fred alltså xD när han skriker så skriker jag av skratt, när han gör sina grimaser så grimaserar jag av skratt, när han gråter, gråter jag av skratt. hahahahhahahahha.


Avskrivande.. eller nåt

inatt drömde jag att jag fick en sån där liten gaffel man tar upp saltgurka med, i halsen. när jag vaknade så hade jag ont i ARMEN ;p

för övrigt sitter jag och väntar på mami. vi ska övningsköra, åka och lämna in min macdator på lagning och sen äta lunch på sushibar. namnam. jag älskar sushi!!!!

det går trögt att jobba alltså. det är nästan så att jag måste dra mig själv i håret hårt för att komma upp på morgonen och gå iväg de 3 kilometrarna till servicehuset. imorgon, fredag, lördag och söndag så väntar arbetsdagarna på mig. och fy faen vad jag längtar till söndagkväll. då är det 100% sommarlov för mig. inget jobb väntar. sena kvällar, bad, freddes stuga, mys, sommar, sommar, sommar och sommar är det som gäller då. så jääääkla skönt.

idag väntar två superviktiga måsten:
- städa mitt förjävla stökiga rum!!!
- fylla i lönepapper som jag glömt att göra + skattepapperet så jag slipper skatta

när jag gjort dem två måstena ska jag gå ut och gå. det ska jag ta mig fäsen. jag märker ju hur jäkla mkt bättre jag mår efter dessa två dagar med maximal motion ;p haha typ va. i måndags gick jag 6 km, plus att man går hela tiden på jobbet i princip. mellan olika lägenheter. igår cyklade jag 6 km plus att jag gick säkert 8 km tillsammans med kimsingen. plus jobbet. så jäkla skönt. och jag kan inte bara skita i promenaden bara för att jag är leeeeeeedig idag.

ta vara på ledigheten. för nu väntar fyra dagars hårt arbete. på söndag ska jag jobba 10 timmar sammanlagt. håhåhåhåhåååjaja. vet att det är andra som jobbar mkt längre men ändååååå. det är mkt iallafall. men skönt ändå. jaja nu ska jag fixa håret och sen gå ut och vänta på mämi.

hejdå!

Res dig!

- hanna, kom igen. res dig upp igen. jävla mes. du mår dåligt men du kan fan inte bara ge upp nu så res dig upp! kom igen nu hanna. upp med benen, jag ska hjälpa dig. ufff.. hjälp till lite här själv nu också. ge mig ena armen. sådärja. andra också. och så reeeeeeeeeeeeeser vi oss upp. uuuuuuuuhmmmmmm!!! stå upp. NEJ NEJ NEJ! fall inte igen nu. ligg inte bara där. livet har sina motgångar, det vet vi alla. men upp och kämpa emot det då.
- men håll käften!
- näe, hanna. du ska fan kämpa. upp igen.
- jag orkar inte. allt går emot mig nu. allt.
- men du kommer märka efter ett tag att det lossnar för dig. det gör det. snälla hanna, upp nu.
- ja, okej. okej då.

egentligen orkar jag inte. inte ett dugg. allt är så jävla sjukt svart just nu. jag bara lyssnar igenom kentskiva efter kentskiva. det är dem som får mig att resa mig upp igen. deras texter. deras jävla underbara texter som är oslagbarast i hela jävla världen.

visst, jag är så fånig. så obotligt otroligt töntigt obeskrivligt fånig!!!! jag vet det! men jag skiter i det nu. har ett jävla menshumör också, vet. så arg, så irriterad. men grunden är denna jäkla smärta i hjärtat.

jag borde inte sitta och leka martyr.


GEEEE EFFFFFFF!!!

nyss hemkommen från gatufesten. helt nykter. dock mår jag APA eftersom jag varit dålig på att dricka vatten. det har blivit asmkt sött och salt (fyfan för langos) och inget vatten. och min kropp sa ifrån till slut. inne på magnus uggla vid hans sista låtar så var jag tvungen att gå ut för allting började snurra, ljuden runt omkring började liksom "svaja" lite, färgerna smörjades ihop till en gegga. illamåendet var OUTHÄRDLIGT. så fredde släpade ut mig ur folkmassan. jag fick gå in på en baja maja och jag hann knappt lyfta på dasslocket förrän allting kom som en äcklig besk flod.

så går det när man inte dricker tillräckligt. jaja man lär sig ngt nytt varje dag.

fredde har nog lärt sig att inte dricka så mkt dagen innan han ska upp och jobba klockan sex. hihihi ;p

fyfaaaaaaan vad ont jag har i fötterna. först var det typ en 2 meter lång kille som stod framför mig och HOPPADE på mina fötter :'/ sen dessa jäkla tjejer med sina jäkla klackar som skar in i mina tår och fossingar. magnus uggla var iallaflal BÄST. och det var sjukt kul att gå med majsan!! :)

imorrn ska jag och fredde på förfest hos freddes kusse. ska även alltid se till att dricka VATTEN.

just det ja. jag låter som en målbrottsfjunis också. har skrikit sönder min hals. fredde garvar varje gång jag höjer rösten.

Funderingar

jag har tänkt på vissa saker. gjorde ont att använda hjärnan lite. men det skadar aldrig :p jag läste kissies blogg litegrann. jossa hade också läst och sett ett inlägg där kissie flippade ur för att en utländsk kille skrev till henne. så jag var tvungen att läsa inlägget också.

förlåt, men HERREGUD. killen skriver till kissie och frågar hur livet i stockholm är. sen säger han att han ska dit 3-4 veckor och besöka staden. kissie 'övertolkar' (<vet att det inte finns som ord men jaja!) allt och tror att killen vill henne något. hon gör sig även lustig över hans namn. så otroligt dålig stil. den där jävla katten vet inte hur man behandlar människor, den saken är klar.

i alla fall. jag började läsa alla kommentarer. och säkert var tredje kommentar löd "amen vafan, tänk på visningsbilden, du ser slampig ut" och bla bla bla. det är där jag delas mitt itu när det gäller åsikterna. eller om man ska vara mer mjuk; jag tycker en sak men det finns ett "men..." i det. bara för att hon har en visningsbild där hon visar ganska mycket av sina bröst, ben och sitt långa blonda hår så ska hon inte "skylla sig själv" som vissa uttrycker det.. MEN.. det är ju sådant de flesta killarna dras till, eller hur? hur gärna vi än vill kan vi inte sitta och säga något annat. klart killar skriver till kissie. det är bara det att KISSIE pallar inte att killar från andra länder också skriver till henne.

jag hatar fördomar. alla har fördomar, jag vet det. men varför ska fördomar som "utlänningar vill bara ligga med en, sen drar dom. dom våldtar också" finnas i huvudtaget? i alla länder sker väl fan våldtäkter. här i sverige också. av sådana som är födda och uppvuxna i sverige. visst, de som bor i andra länder kanske också har en annan kultur. förr i tiden var det tillåtet för bland annat araberna att t ex våldta sin fru om hon misskötte sig. dock har det förbjudits nu. så ni där ute i världen kan vara lugn. bara för att en arab/turk/utländsk kille pratar med dig, behöver inte det betyda att han står och tänker på knulla.

från det ena till det andra. ska ner på gatufesten strax. med maja. så jäkla roligt att få träffa min kära vän. vi ska väl käka remmar, lyssna på gomusik, kika tivolit och massa mer. roligt ska det bli.

såååuw lååung.

RSS 2.0