Laddad för att blogga!

tjaaaaaa! 

har nyss varit inne på handelsbankens hemsida och fört över mina sparkontopengar till mamma och pappa. jag klarar ju inte att hålla mina sneda fingrar borta från dem att de lämnas över i säkra händer. det är så jäkla tomt i mitt sparkonto nu. verkligen uttrycker dem att det är exakt 0.00 kronor på det kontot. första tanken som slår mig är "shit, tänk om alla pengar verkligen var borta.. på riktigt!". men de är de ju inte. de är hos mammi och pappi nu. åh, vad jobbigt. nu börjar jag bara tänka på den där reklamen om pengar som går hela tiden. de har liksom tagit selma lagerlöf och alla de där pengamänniskorna och gjort dem "levande". så nu har pengarna fått en själ för mig också.

det som är riktigt kul är den här kodbrickan man har att logga in med till handelsbanken. det är en vit liten bricka med massa nummer (upp till 50). sen är det ett skrapfält över koderna. så varje gång man ska logga in för att kolla saldot så får man skrapa en kod. och det där är så sjukt trevligt tycker jag. känns nästan som att sitta och skrapa trisslotter. dock är inte saldot lika mycket trisslottigt. särskilt inte nu. 0.00 kronor. 

ibland på bussen kan jag sitta och fantisera om att jag vinner på triss. idag gjorde jag det. skulle gå på stan med maja och satt på tvåan påväg in dit. då drog tankarna iväg (vet inte hur) men plötsligt befann jag mig i en mysig liten tanke. ungefär såhär: "jag står vid kassan och ska betala mitt äpple och extra professional och då ber jag också om en trisslott som jag skrapar med en femkrona jag har i fickan för jag har massor med småpengar i fickan, och då skrapar jag och så tar jag mig för hjärtat och skriker som man skriker när man gått vidare i idol till slutaudition och skriker till maja att jag har vunnit en miljooon. jag ringer till fredde och skriker att jag vunnit en hel miljon och jag ger familjen 100 000 var och fredde får också 100 000 och sen behöver jag inte ha några studieskulder och gud vad bra det blev!".. typ.. ungefär.

inte konstigt att jag drömmer så sjuka drömmar om natten. natten till igår så drömde jag något riktigt vidrigt. jag minns att jag, maja och frida (min svenskalärare) satt och pratade och det var alldeles mörkt. frida hade en ficklampa som hon höll på med när hon pratade och plötsligt lyste hon med ficklampan upp mot hennes ansikte, sådär man håller när man vill skrämma andra för skuggorna i ansiktet blir så läskiga. iallafall så höll hon lampan så.. och då såg jag...

...frida hade jättelånga, säkert 15 cm långa gråa smala stela raka hårstrån som stack ut genom näsborrarna. sen såg jag att de där håren var på hennes ögonbryn också! och på hakan, typ skägg. det var vidrigt! och sen tittade jag ner och så stack det ut såna hår från hennes trosor också! och i drömmen tänkte jag att "nej men det är inte sant det här, det är inte SANT!" och som tur är så är det ju inte sant heller. det var så äckligt. alla hårstrån var lika långa och gråa, såg ut som hon hade plattat dom också och sprejat skitmkt hårsprej. sen byttes drömmen till en annan.

natten innan hade jag drömt att pappa blev fastklämd i vår lilla skoda fabia mellan en betongvägg och en annan bil. och det var ingen frontalklämning utan ren och skär sidoklämning också, bilarna alltså. det var hemskt. jag grät och grät i drömmen och petra grät. maja grät. när maja sa i drömmen "vilken drygig dag!" så fattade jag ngnstans att det var en dröm och då vaknade jag. med tårar rinnande nerför kinderna. min lilla pappa. inget får hända dig.

men det kan hända. därför är jag tacksam att det var en dröm istället.

det finns en skitirriterande sak med min mp3. jag brukar ha den och trycka upp tempot på en knappt så rösten låter lite smurfig och tempot är ganska mkt snabbare. det tkr jag är gulligt så jag lyssnar jämt på det nu. så nu när man sitter i itunes så.. blir originallåtarna sjukt sega :p

imorrn blir det partaaaaj med kim och hennes vänner :) först förfest i stan sen krogen! :D jag ser verkligen fram emot det! sen åker jag till med fredde till hans mormor och morfar (kanske.. har du frågat, fjudrik?) och är där en natt och bara myser med film och god mat :) <3 nu ska jag ringa min korvprins!

see you!

Litet inlägg bara

hej ungdomar!

nu är det lov. men vad gör man då? INGET. hittils idag har jag varit uppe på sjukhuset, gått till och från sjukhuset, sett på mysteriet på greveholm (nostalgi!) och försökt sminka mig så naturligt det bara går. det går faktiskt, och man ser grymt mkt "mjukare" ut i ögonen.

snart ska jag ut och gå igen. hade tänkt vandra till city gross och köpa såna där american best-popcorn. de är grymt goda och p.g.a. deras låga fetthalt och kaloriinnehåll så ger de mig ingen ångest. det är fritt fram bara.

fyfan vilket boring inlägg. nu ska jag vila min datanacke och dra ut i solen igen. älskar vädret ute.

bajz!

Tha helg

haha ja jag sitter och garvar åt mig själv. jag skulle sluta med lightläsken, det sa vi liksom. denna vecka har jag druckit OVANLIGT mycket läsk. det är tvärtemot ett framsteg. istället går jag ännu längre bak. SCHÄRP DÄJ HANNÄ. på riktigt nu, och fuska inte, idiota!

jag kanske kan försvara mig lite iallafall. det har vart en riktig DYNGVECKA rent ut sagt. och då är det tröstdrickande av lightläsk i hög grad. tröstdricka kemikaliecola is my style.

jag har ett problem. det sitter en bit nedanför naveln. hehe, inte sååå långt ner. utan vid mitt vackra gangstah-ärr. jag eksem där. jag vet inte varför. först trodde jag att det var abstinens. av cola. men när jag insåg att jag varit utan colan enbart en dag så fattade jag att så var det inte. ont gör det. SPECIELLT när man sitter kutryggigt vid datorn, man blir varm och skärpet ligger mot magen mitt på eksemstället. när man sträcker på sig så ilar en smärta från det där stället ut i hela kroppen. ouch!

nog om mina eksembesvär. helgen blev både najz och bajz. i fredags fikade jag med martin en sista gång innan han drar till lumpen. fuck you, friend. jag vill inte att du ska åka. men så är det. bara att lida. jag överraskade också fredde med en sak. BIO ;p haha. låt den rätte komma in. skitbra men vidrig. på tal om vidrigt så var det någon som la av en riktigt fjärt i biosalen när filmtexterna rullade in. det var helt tyst i hela salongen och sen bara PRRRRRRRRRR. haha. bions höjdpunkt ;p

igår var jag, frida, vickan och idapida och FEEEEEEEEEEEEEEEEEESTADEEEEE. och det var väl det som slutade helt bajs. ngn jävla alex började bråka med ida och oss andra. jäkla skithög! han sårade ida så förbannat mkt. jag gick fram och började putta på honom och blev helt tokig för han gav sig på ida och höll fast henne såg det ut som. frida blev minst lika kaputt och sa att hon skulle skicka stan på honom och då blev han så förbannad i sitt lilla alkoholrus att han gick fram till ett fönster på invito, sparkade och KRASCH - så var det med den rutan. han fick åka med farbror blå och bli några tusenlappar fattigare. jag mådde inte heller så bra. efter typ ganska mkt alkoläsk och cider och lite halsbloss så var det att spy galla på mammas bil på alnöbron i farten. sen ytterligare en gång på freddes parkering. alkoläsk kan man inte få för mycket av. eller hur var det nu, hanna? är det verkligen så? va? nja.. inte riktigt. tack alla ni som tog hand om mig. även fast man är dyngrak så tränger sig den där varma känslan in i hjärtat om att folk runtomkring en bryr sig.

idag mår jag inget vidare. jag ska gå ner och köpa lite kemikaliecola (funkar så jävulskt bra mot baksmällans illamående så klaga inte) med fredde i boz nu. sen ska vi käka kycklingrulle. see ya.

Näe..

jag vill fan inte gå på dansen. har tappat lusten, glöden. har ångest. SJUK JÄVLA ÅNGEST. jag vill inte ställa mig framför de där speglarna idag. spegla min fula kropp som vuxit i helgen. vill bara gå ut och gå världen längsta promenad. men det är så gråtframkallande att jag inte pallar det heller. melee-låtarna som alltid får tårarna att rinna när det är såhär. if you can't hold oooon, let it go and come back to your heart. 

snobben, freddes katt, ligger i köket och tittar på mig. kom hit kattskrälle så jag får krama dig lite. för jag känner mig lite ensam just nu. vet att jag inte ska känna så. vet att det inte är så. men hjärtat känns ensamt just nu. måste ut. jag kvävs av denna luft. men jag har skolarbete. min hjärna håller på att smälla av. 

tänk om den bara gjorde det. PANG. ser inte helt omöjligt med alla mina tankar i huvudet.

TÄNKER IALLAFALL INTE GÅ PÅ DANSEN FÖR JAG VILL INTE IDAG. jag går ut och går. så får det bli. wie.



En duglig deal

tjoho. det var fint att ni kommenterade förra inlägget. få respons i vad man skriver och att fler håller med mig.

idag blir det en del att stå i. först göra klar helvetes projektplanen jag knappt börjat med, fortsätta med religionen (det tar aldrig slut känns det som!!!) och börja på bildspelet till religionen. alltså en fullt upp-dag. och om jag inte hinner göra allt idag, då får jag göra resten imorgon. första prioritet är i alla fall projektplanen som ska vara inlämnad idaaaaaag.

jag frågade pappa om en deal. han får inte dricka öl förutom på fredagar och lördagar medan jag ska ge fan i cola zero förutom på fredagar och lördagar. den som bryter löftet blir utan på helgen också. haha. pappa sa att han skulle fundeeera på det. skulle jag också göra om jag vore honom eftersom han druckit öl sedan han föddes säkert ;p det blir en hård tid för honom. men han erkände att om han gick med på dealen så skulle han säkert gå ner 5 kilo. och lägg märke till att jag viskar detta nu: *då skulle mamma bli glad*

för mig blir det också svårt. jag försöker sluta med sötningsmedel nu. gränsen gick när jag började ploppa i typ 4-5 saketter i téet. jag vill inte ha cancer! och min ekonomi kommer förändras. har kollat att jag dricker cola zero ungefär 6 gånger i veckan. en colazeroflaska kostar ca 13 kronor. det blir ungefär 80 kronor i veckan. och det blir ca 4160 kronor om året. SOM JAG DRICKER UPP. det är slöseri med pengar. hädanefter väntar ramlösa och det är så meningslöst så jag kommer ge fan i det också.

hehehehehehe. små svettpärlor tränger sig fram i min bleka panna. detta kommer bli en hård vecka. från 6 coca cola zero till två.. på fredag och lördag. oh damn.

vilka är på? ;p haha tyyyyyyyyyp pappa. om han inte vill så häller jag ut hans små ölflaskor i hans säng och säger att han är familjens sängvätare - tack vare ölen.

Men vadå "jävla cp"?

imorse när jag satt och fikade så kom jag på att tänka på en sak. min lillebror frågade mig vad damp egentligen var för något. jag vet heller inte riktigt men jag har läst att det betyder "koncentrationssvårigheter". det är en diagnos. det var det enda jag visste så jag kollade upp vad det betydde. om man läser på NE junior (ja, jag tycker faktiskt det är lättare att förstå när man läser där, inte lika många komplicerade ord osv) så står det ungefär såhär:

"DAMP, en diagnos och ett funktionshinder, är egentligen ingen egen diagnos utan förekommer tillsammans med ADHD. en person med diagnosen DAMP har svårigheter med uppmärksamhet och koncentrations och kan vara mycket aktiv, precis som en person med ADHD. en person som har DAMP har också svårt att kontrollera och styra sina rörelser som kan bli stora och klumpiga och ofta kan de verka fumliga och osmidiga. personen har också svårt att förstå och tolka saker som händer runt omkring, t ex vad han eller hon ser eller hör."

alla som läste igenom detta och skriker "fan haru damp eller?" lite här och var kanske borde tänka till lite. det är att nedvärdera personer med denna diagnos. samma med "men ditt jävla cp!!!". cebera'l pare's. en sjukdom som beror på en hjärnskada som drabbar ett barn endera på fosterstadiet, födseln eller när barnet är mycket litet, upp till tre år. orsaken kan vara olika och flera och sjukdomen visar sig på olika sätt. förlamningar, stelhet i vissa kroppsdelar, ofrivilliga och okontrollerade rörelser är vanliga.

sluta upp med att klanka ner på människor med en hjärnskada. det är inte kul någonstans. om ni hade denna diagnos/sjukdom och folk skrek omkring sig om erat funktionshinder, inte fan skulle ni tycka det var roligt. och kom inte och säg att de inte förstår vad vi säger, det tror jag mycket väl ni vet att de gör. de har känslor de med. skratt, gråt, förhoppningar, besvikelser. 

förlåt. men jag blir faktiskt gråtfärdig av människor som verkligen håller på såhär. ett samhälle ska inte se ut såhär. i den värld jag vill leva i ska alla vara precis lika mycket värda. homo-, hetero-, och bisexuella, mörkhyade, vita, människor med funktionshinder, korta, långa, smala, tjocka... ni fattar vad jag menar! inte en individ ska behöva känna sig mindre värd. det är så jävla dåligt med folk som sätter sig på andra och tror att de är sååå mycket bättre än dem. för det första sjunker sådana personer i mina ögon JÄVLIGT mycket. 

för några dagar sedan så satt min familj och fredde och diskuterade om att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. mamma sade att i bibeln så stod det att äktenskapet var instiftat mellan man och kvinna. jag blev helt stum. för mig är det en självklarhet att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan också! så på slutet kom jag med ett argument som fick tyst på mamma. som fick henne att gå över på min sida. "mamma.. säger inte Gud också att KÄRLEKEN är det största av allt?". då blev hon tyst. och det stämmer. kärleken är störst. den är det. homosexuella har lika förbannat stor rätt att gifta sig i kyrkan som heterosexuella. för Gud säger att kärleken är störst av allt. och kärleken kan vara mellan man och man, man och kvinna eller kvinna och kvinna.

jag har själv varit en av dem som sagt "jävla cp" eller "har du damp eller?". men så fort jag fick reda på vad det innebär när jag sa så.. då slutade jag.

jag läste snuffs blogginlägg om rasism som hon skrivit idag. det var jävligt bra skrivet! läs det på:  http://sofaajn.bloggagratis.se/

Helgen sööööög... INTE!!!! :D sjukt härlig helg!

jag kan ju säga med en endaste gång att det blev en satans så roligt kväll igår! jag och cajsa skrattade, drack (provade en massa drinkar.. och ja, jag menar en massa också..), vi dansade så svetten rann, vi flydde från killar som kom och tryckte skrevet mot stjärten, vi gick ut och tog en nypa luft då och då. jag gjorde av med 500 jävla kronor. inte bra för min ekonomi. fick lov att låna från mig själv på mitt sparkonto. ett lån jag ska betala tillbaka varje månad. jag börjar nästa år med avbetalningen.. hehehehe. närå. nästa månad heter det. månad november. men sen skiter ju det sig eftersom jag måste ha några fickslantar med mig till filippinerna. 

lyckad kväll! ska göras om! bk var faktiskt bäst. grymt drag. fast lite obehagligt var det när det kom en aspackad kille, fick syn på mig och cajsa som satt vid ett bord, ställde sina två halvfulla ölglas på vårt bord och började snacka en massa skit rent ut sagt. började dra i mitt blixtlås till koftan. börjar bli närgången. kallade oss för fitthuvuden, sa förlåt när jag blev förbannad, kom nära mitt ansikte, sa att vi var sämst i hela världen. då fick jag nog, tog cajsa i handen och gick därifrån. 

jävla idiotförbannadepissröv. jag sa att "säger du sådär så kan du ju inte räkna med att få någon brud". haha fyfan vad han blev tyst då. han var äcklig iallafall. blä.

klockan halv två var jag riktigt trött. la mig ner på en soffa. sen sista kvarten så dansade jag och cajsa JÄRNET till abbalåtar, skreksjöng, kom längre och längre in i mängden av packade människor och sen blev vi helt nerdrogade av rökmaskinerna. såg hur cajsa domnade av och jag kände samma avdomning så jag tog henne och släpade ut henne därifrån. sen gick vi bort till claes olson och fredde hämtade upp mig. cajsas mamma hämtade upp cajsa. kvällen över. JÄVLA GRYMT UNDERBAR KVÄLL. 

imorse (eller i eftermiddag rättare sagt) var det inte lika grymt roligt. men baksmällan släppte vid tvåtiden. sjöööent! :p satt mig ner med etikuppgiften. fattade typ ingenting så jag gick ut på en promenad för att rensa hjärnan sen flöt det bara på med uppgiften. blev rätt nöjd. abortämnet blev för svårt så jag valde djurens rättigheter istället. är faktiskt mer insatt i det ämnet än abort.

efter den uppgiften satte jag mig med svenskaboken och läste igenom 40 sidor. det är intressant. men jag var helt slut i huvudet just där på slutet. men jag har fått mycket gjort idag, det känns bra. och samtidigt har jag varit ute och tränat (jaja, promenad är väl ingen superträning precis men ändå.

dock mår jag inte så bra just nu. jag har nått mitt första delmål. nu är det bara ett delmål till och sen slutmålet. dock är det inte så kul. en fjärdedels pizza resturante (stavas?) till middag är inget jag är van vid. så längesen man åt pizza iaf. de där två slizarna smakade grymt gott. 

nä. nu ska jag sova. imorrn firar jag och fredde 1 år!!!! det är första årsjubileumet för mig någonsin med världens bästa pojke. vad passar inte bra då som sushibar och en bra tom hanks-film? passar alldeles utmärkt!

godnatt!

fest cajsa hannakramhannafereee

TAGGAD!

jag är på högvarv just nu. har köpt nya kläder (fast jag inte har råd), nya skor (.. suck ja, ni vet ju vad som ska stå inom denna parentesen) och ska fixa iordning mig om en stund. ska ut på krogen ikväll med cajsa!! det blir grejer det. jag är nöjd nöjd nöjd nöjd.

föresten! min snygga design och header har FREDRIK SJÖBERG gjort. och han är grym på det. ni ska se vad han jobbade med headern. SKITBRA freddis <3 big love!

just nu chillar jag lite. ida och jasmine skulle komma en stund och umgås lite, jasmine ska fixa mitt hår bland annat. sen vid halv elva blir det bk. hoppas det är lite folk ute. det är ju roligast då! ;D jag ska iaf pröva ngn drink idag. har bara druckit mig (redigt) full på cider, öl och alkoläsk hittils. cider och alkoläsk är som godis faktiskt. så sött och gott. öl har en annan smak. äcklig om man sveper (vilket jag gjort när jag inte mått så jävla bra), och god om man smuttar. iskall öl när man är varm är jävligt gott. deni! hoppas nu man inte blir fotad av någon efterfestvimmelfotograf. där jag står och vickar arslet till någon mixad r'n'b-låt. närbild på min platt-från-sidan-men-bred-om-man-ser-den-bakifrån - röv. i min nya snygga kofta som har ett snett blixtlås (det ska vara så och det blir ju lite snyggt ändå).

yaya. nu ska jag vänta in ida och jasmine (jag ser förjävlig ut, men som tur var så fick jag bort chokladfläcken på byxorna.. som såg ut som en bajsfläck) och sen fixa mig själv tillsammans med dem :)

ha en bra kväll. det kommer jag ha iallafall! :D

Prat, tjat, lat

undrar om det ska vara såhär i fortsättningen? nej, det orkar inte jag. jag orkar inte ens sova känns det som. sover som en kratta. hur fan ska jag orka dansa isåfall?

mamma om du läser detta så fattar du kanske vad jag åkt tillbaka till. skammen. stämpeln i pannan som bränner mer än någon annan stämpel. pengarna på kortet som snabbt flyger iväg. nu måste det FANEMEJ få ett slut. pallar inte detta en gång till. hatar att det ska komma i perioder. hatar denna smärta och ångest. men jag ska klara det. utan att göra det. jag ska hushålla med pengarna. måste vara stark nu. och träna istället. men det är så jädra svårt när man inte orkar. 

jag känner mig så svullen. vet att det beror på det ena och det andra. jag vill frysa in mig själv och vakna när jag är 25 igen. eller iaf frysa in själen. för det är där det gör ondast. 

jag är lat. latare än någonsin. men det ska det bli ändring på. lita på mig.

Bad blawger

ja det var ju en väldigt bra bloggstart detta. inte. jag har haft mkt för mig helt enkelt, hehe. ursäkt godkänd? ;) tänkte väl det.

mjau. vilket damn helg egentligen. jag saknar en sak så mycket. det är på lördagarna då jag och fredde köpte en stor godispåse, satte oss framför petras tv och såg på "du är vad du äter". låter kanske lite absurt men då var jag riktigt glad. och godiset, det smakade bra. nu är allt så himla körigt. nu heter godis inte godis längre, utan FÖRJÄVLA ångest. miss those times. 

nu till nya veckan blir det att plugga på. eller ja, ägna mig mkt åt skolan. denna vecka har vart otroligt skön. inte alls mycket skolarbete. mest chilla efter skolan.

saker som måste göras denna vecka är:
* skriva idén till fotoreportaget
* höra med dagis om jag får komma och fota där till mitt fotoreportage
* fota på dagis
* göra religionsuppgiften
* plugga på svenskan inför seminariet nästa måndag

och det lär komma mer. jobbigast blir dagiset. kommer aldrig våga fråga för jag är så satans FEG! men jag måste. 

RSS 2.0